19 januari 2008

Prioritering


Bloggen har tidigare skrivit om Geert Wilders (Freedom Party, Holland) planerade film om Koranen.
Nu är den klar och holländska regeringen varnar att visningen är planerad denna månad.

Ryktet säger att Wilder kommer att riva ut sidor ur Koranen och uppmana muslimer att kasta bort dem och man befarar att det inte kommer att vara populärt bland de "rätt-trogna".
Holländska tidningar påstår att man förbereder evakuering av ambassader i Mellanöstern vilket förnekas av utrikesministeriet.


Medan vi ändå är inne på ämnet filmer, ta er en titt på denna video gjord för palestinska barn.
Den uppmanar barn till jihad och att offra sig själva i bombattentat.
Den beskriver att de kommer att bli straffade av Gud om de inte offrar sig för staten och familjen.
Den visar mödrar som är stolta över att deras barn blivit martyrer, det ger dem själva en upphöjd, beundrad position. Familjerna får också ekonomisk hjälp, (förmodligen genom bidrag från Europa och USA.)

Videon har några år på nacken men jag har aldrig sett några protester från muslimskt håll om att barn slits i stycken, men en bok verkar vara mycket viktigare.

Lätta upp humöret alla "rätt-trogna", låtsas att Koranen är ett barn så blir allt bra.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Palestinian Media Watch (http://www.pmw.org.il/), som går under parollen att allt de rapporterar är ett självporträtt av det Palestinska samhället, samlar en hel del material. Bland annat vad gäller barns läromedel i skolorna; Vilka saknar Israel på kartor osv.

I detta sammanhang är faktiskt Hillary Clinton engagerad i arbetet med att straffa ut nuvarande "skolpolitik" (ett snällt ord för vad det egentligen är). Svenska medier som i princip redan utsett henne till president på ena sidan bladet, nämner inget om detta engagemang på den andra sidan bladet; för där står allt som oftast någon form av ovillkorligt stöd till terrororganisationen Hamas i en artikel baserad på rapportering från korrupta TT. Eller liknande.

Ingen skräll i och för sig. Uttalar man stöd för Wahhabism och dess spridning i Sverige (Saudifinansierade moskéer), samtidigt som man propagerar helt bisarrt för jämställdhet; är det heller ingen större konstighet att stödet för Hillary följs upp med stöd för terrororganisationer nämnd dam ogillar.

I en oändlig loop.

Sådan är den svenska "traditionella" median.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.