30 januari 2008

Staël von Hofstein påhoppad på Facebook


Socialism illustrated

Den svensk-iranska vänstertidskriften Mana får pengar från det statliga Kulturrådet, trots att det avslöjats att den sprider hat mot judar och Israel.

En av ledamöterna som ville stoppa bidraget heter Johan Staël von Holstein. Så här uttrycker han sig sig i nya numret av tidskriften Konstnären:

”När man skriver historien kommer socialismen att framstå som det vidrigaste efter nazismen, om inte det vidrigaste.”

Han skiljer inte på socialism och kommunism! Så får man väl inte göra, det sårar ju sossarna.

Vidare säger han att att 70-talet (och inte 30- eller 40-talet) är den kanske mörkaste tiden i mänsklighetens historia.

Även detta en provokation! För det var ju på 1970-talet som vänstern började sitt segertåg genom svensk media och kultur och politik med mera.

En intressant bok om Sverige i början av 1970-talet är "The New Totalitarians" av den brittiske historikern Roland Huntford. Det är särskilt anmärkningsvärt hur den socialistiska regeringen under de åren avsiktligt bröt ner kärnfamiljen.
Gates of Vienna

Det går att hålla med om att det var en mörk tid, inte i mänsklighetens historia kanske, men definitivt i Sveriges, därför att det var då det vände nedåt.

”De 349 i Riksdagens självgodhet står i största möjliga motsats till hur de har förvaltat landet som hade världens bästa utgångspunkt år 1945. Ordet för det är ”misskötsel” och det brukar man inte skryta med.” Snaphanen

* * *
Tyvärr finns inte Johan Staël von Holsteins artikel online, utan refereras (i en nedlåtande ton) i
Sydsvenskan.

Men det är inte bara kultureliten och journalistkåren som ogillar honom. Sällan har det avslöjats hur nära etablissemanget står sina stormtrupper i Mana och Afa eller vad de heter. Staël är formligen utsatt för en hetsjakt. Så här skriver han på sin
blogg:

"Jag blir påhoppad på Facebook. En del av påhoppen på mig har varit så grova att man från redaktörens sida fått censurera och mana till besinning. Fortfarande ligger där kvar meningar som; "Det är sådana som honom som får en att vilja ligga och skjuta prick på börsens tak" ... Är det humor?

Där finns medlemmar med pseudonym, maskerade och militärklädda med Kalashnikov i händerna. De flesta medlemmarna i klubben är också med i andra socialdemokratiska och socialistiska klubbar och det säger en del om sossarnas PR-maskin. Vad är det de har emot mig? Vad är det jag står för?

Jag kämpar för invandrares rätt i samhället och ägnar hela mitt liv åt IQUBE, ett enda stort integrationsprojekt. Jag verkar för mångfald i alla dimensioner och kvinnors rätt i samhället. Halva min ledningsgrupp består av kvinnor och 4 av 7 i min styrelse är det.

Jag kämpar för att ungdomar med skoltrötthet, med särskilda intressen, Damp och ADHD skall ha samma chans som alla andra. Jag kämpar för att alla skall ha möjlighet att förändra sina liv hur sent som helst. Jag skriver mina artiklar om frihet och personlig kraft för att inspirera folk och få folk att tro på sig själva.

Vad är det som är så fel? Visar inte sossarna att de är rasister, konservativa bakåtsträvare och elitister."

Uppdatering. Staël von Holstein har en tendens att göra sig ovän med alla. Sossar och kommunister gillar han inte. Radio Islam gillar han inte därför att de hängt ut honom för hans samröre med judar. Tyvärr gillar han inte heller Sverigedemokraterna, vilket måste bero på okunskap. Det är det enda politiska parti som på allvar vill hejda islamiseringen av Sverige. Men det kanske inte är en viktig fråga för honom? När han kritiserar tidsskriften Mana för antisemitism, är det bara läpparnas bekännelse? Läs här.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Karln är uppenbarligen helidiot. När det brakar lös på allvar mellan skyttegravarna brukar inte ingenmansland vara den hälsosammaste platsen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.