17 januari 2008

Stormuftin av Syrien hotar Holland med våld

EU-parlamentet har utnämnt 2008 till ‘året för interkulturell dialog’, och därför hade de tidigare i veckan inbjudit Stormuftin av Syrien, Ahmad Bader Hassoun att tala i parlamentet.

En stormufti är ett slags justitieminister. Rättsväsendet kallas sharia.

Naturligtvis kunde han inte låta bli propagera för sin "heliga" sak. Bland annat hotade han Holland med våld:

"Skulle det bli upplopp, blodsutgjutelse och våld efter visningen av PVV-ledaren Geert Wilders Koran-film, då är Wilders ansvarig.

Om Wilders river sönder eller bränner en Koran i sin film betyder detta helt enkelt att han sporrar till krig och blodsutgjutelse. Och han kommer att vara ansvarig. Det är det holländska folkets ansvar att stoppa Wilders.

En liten gnista av information kan flamma upp till ett krig. Om en person dör på grund av vad du publicerat kommer hans död att vila på ditt samvete."
Hur reagerar du när du läser detta? Tänker du, stoppa den där Wilders koranfilm? Eller tänker du som jag, att Stormuftin hotar Holland och uppmanar muslimerna där till uppror?

Vad hade han för övrigt i Europaparlamentet att göra, han är ju inte statsöverhuvud. Han borde inte ha fått lov att tala.

Europaparlamentet måste ta avstånd från stormuftins klara godkännande av islamiskt våld i Holland. Räckte det inte med mordet på Van Gogh?


Källa:
Veritas Universalis: Dobbelt skandale! Stormuftien af Syrien truer Holland med vold - EU udsender censureret referat af talen!

Jag hittade ingen bild av Syriens stormufti så jag tog denna i stället av Hamas King Greenhat, som ju bor tryggt i Syrien varifrån han hetsar palestina-araberna mot Israel.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.