30 januari 2008

Vad fan är det för fel Johan Staël von Holstein?


"Vad fan är det för fel på svenskarna och vår demokrati? Radio Islam för statistik och hänger ut framgångsrika judar i svenskt näringsliv (på den listan finns jag upptagen för mitt frekventa samröre med gruppen) och vi, folket, gör inget.

Sverigedemokraterna ser ut att komma in i riksdagen … vilka människor är detta? Hur kan vi andra bara tillåta det? Jag menar inte att de ska begränsas med lag, det ska inte behövas. Men hur kan vi andra sitta still och låta dessa okunniga, oupplysta få fotfäste?

Eftersom det bara handlar om information och kunskap är allt vi behöver göra att engagera oss, att delta i debatten och att informera. [...]

Det måste bli ett slut på det här. Vi måste hänga ut dem, peka finger och låta dem springa gatlopp. De måste få stå och skämmas offentligt. Varje borgerlig, liberal, frihetsivrare med tron på det individuella ansvarstagandet och på individens kraft, kunnande och rätt måste ta var sin parasit och rasist i örat och förklara för dem hur det ligger till, att de själva kan och att ett liv i frihet är skönt och underbart, att mångkultur berikar
."

Metro

För mig är Johan Staël von Holstein en anti-demokrat, vilket bevisas av citaten ovan.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

En potential koppling beträffande anti-demokraterna:

Stora delar av den muslimska världen är till 55% inavlad genom kusin-giftemål. Statistiskt bevisat. Fundera på vad det gör för DNA't på några århundraden. Tanken slår mig att de gamla kungahusen också var frukstansvärt incestuösa vilket ledde till att adeln ofta därmed var fysiskt och mentalt handikappade...
Kan det alltså vara inavel som är boven i "dramat"? Johan Stael von Holstein har bevisat att det måste finnas en klar koppling!

Anonym sa...

Stael von Hofstein är adopterad.

Knute sa...

"Eftersom det bara handlar om information och kunskap är allt vi behöver göra att engagera oss, att delta i debatten och att informera."

Johan Stael von H. är väldigt okunnig om Sverigedemokraterna.

Om han inte gillar Radio Islam borde han begripa att Sverigedemokraterna är det enda politiska parti som på allvar vill hejda islamiseringen av Sverige.

Knute sa...

EKP: Staël von Hofstein påhoppad på Facebook

Anonym sa...

Egot hos Stael von Holstein har inga gränser..
Likt vissa invandrardebattörer, som t ex Jose A, så gillar bara Stael von Holstein det som är bra för Stael von Holstein..
Har aldrig gillat karlen, han har allför många brister i sin bildning. Har han förresten lyckats med något?? Förutom att ogilla allt och alla?

Jean Moulin sa...

Har varit på etikkurs så jag kan inte skriva om alla mina tankar om Stäel. Numera måste allt jag plitar vara moraliskt och etiskt otadligt. Plus vetenskapligt, logiskt, faktaunderbyggt.

Men jag kan skriva så här:
jag blir inte arg å Stäels vägnar över de påhopp å densamme som vissa kommentarer här ovan innehåller.

Tack för dem förresten.

Patrik sa...

Jag vet inte om Johan Stael Von Holstein är adopterad... kan så vara. Vad jag däremot vet är att hans styvfar heter Boris Stael Von Holstein och är aktiv i Nationaldemokraterna.

Pappa Boris nuna syns under "Södra distriktet" på:
http://www.nd.se/lokalt/default.asp

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.