13 januari 2008

Varning för Londonistan!


Vi här på EKP har frågat oss varför man läser om fler absurda åtal och trakasserier mot britter för "hate speech" än mot muslimer för detsamma.

Att demonstrera med plakat med "halshugg alla som förlöjligar islam" eller "Gud välsigne Hitler" tycks vara ett privilegium för de "nya britterna". En vanlig engelsman skulle åtalas om han gick med ett plakat med "Gud välsigne Hitler".

En svensk nynazist fick fängelse för att ha talat om invandrarhorder som våldtar svenska flickor, men att sälja ljudkassetter som på arabiska (islams heliga språk) uppmanar till mord på judar är enligt JK inte skäl för åtal utan måste ses mot bakgrund av konflikten i Mellanöstern.

Med andra ord diskrimineras inte muslimer, i stället diskrimineras icke-muslimer, fast ingen bryr sig, lika lite som de bryr sig om vänsterextremistiskt våld mot Sverigedemokraterna.

I en deprimerande artikel på amerikanska Vdare läser jag att hela Europa håller i öronen på den tiger som den muslimska massinvandringen utgör, men att Storbritannien tycks mest lamslaget. Naturligtvis beror det på det inhemska terroristhot som avslöjats tre gånger, en gång innan planen satts i verket, en gång med bara materiella skador och den 7 juli 2005 då 52 människor dödades och flera hundra skadades. Situationen i Storbritannien är med andra ord särskilt "explosiv", värre än till och med den i Frankrike.

För vad dog alla engelsmän som kämpade mot nazismen under andra världskriget? För den nuvarande situationen? Knappast. Och just därför skulle England behöva en ny Winston Churchill, men en sådan lär vi knappast få se. Förruttnelseprocessen i brittiska samhällskroppen har gått för långt.

I Vdare-artikeln nämns de "no-go areas", som Daniel Pipes
meddelar på nyspråk kallas "Sensitive Urban Areas", dvs. "känsliga urbana områden". Han nämner den pakistansk-födde biskopen Michael Nazir-Ali, som även tar upp detta problem i en artikel i Daily Telegraph, vilket förorsakade arga muslimska krav på hans avgång.

"No-go areas" står för områden där invånarna eller snarare en styrande klick bland invånarna inte tillåter besök av etniskt eller religiöst avvikande personer eller att polisen eller brandkåren gör sig ärenden. Det senare ett problem som vi drabbats av även i Sverige, närmare bestämt i Landskrona, Södertälje och Malmö.

Det talas mycket på "islamofoba" bloggar om "islamisering" och samhället utanför dem fattar ingenting. Eller bagatelliserar och talar om hjärnspöken.

I Storbritannien är det en påtaglig verklighet.

Direkt efter 7/7 2005 skrev amerikanska Christian Science Monitor:

"Länkat till strävandet efter politisk makt är en del radikala muslimers försök att påbörja en islamiseringsprocess av brittiska städer.

Förra månaden krävde muslimska grupper i Glasgow i en petition till stadsfullmäktig förbud för en italiensk restaurang att servera alkohol till sina gäster på uteserveringen.

Sjukhus i Leicester överväger att förbjuda biblar på vårdavdelningarna för att undvika att kränka muslimska patienter.

I Birmingham började en grupp som kallar sig Muslimer mot reklam att måla över annonspelare som de ansåg kränkande mot Islam - inriktande sig på annonser för Levi-jeans, parfymer och kvinnliga underkläder
."

I Vdare-artikeln nämns även krav på att sjukhussängar skall vändas mot Mecka fem gånger per dag. En sjuksköterska anser att det vore bättre om de ständigt var vända mot Mecka.

Tidigare har jag läst att man krävt att toaletter i brittiska fängelser inte får vara vända mot Mecka. Kanske en indikation på omfattningen av muslimer som döms tilll fängelse. The Sun

Vanity Fair, Amazon, DN, Magnus Orerar, SvD, Dagen

1 Kommentarer:

Knute sa...

En britisk biskop med kikkerten for det blinde øje

Bishop John said:“I want to distance myself from what the Bishop of Rochester has said.”
I have been with the House of Bishops for the past three days and we agreed there are no no-go areas in this country that we are aware of, and that in all parts of the country there are good inter-faith relationships developing.”

In November, it emerged that leaders at Oxford’s Central Mosque, in Manzil Way, were considering asking for planning permission to issue the call to prayer from the mosque - and Bishop John said he was “very happy” with the move.

Mere på Bicester Advertiser

Er det bare et udslag af total humoristisk sans?

Hodja

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.