22 februari 2008

Absolut horribelt


Allra längst ner på min värderingslista över människor står de som arrangerar "hundslagsmål". De människor som oftast använder pitbullterrier som de hetsar mot varandra eller andra hundar, för vadslagning om vems hund som dödligt skadar den andres först.
Om man inte får ha hundar är det fullt möjligt för jordens avskum att använda andra djur som tex. hästar och kameler.


Titta på bilderna!
Detta är sport i Afghanistan!
Man hetsar kameler som sparkar och sliter köttstycken ur varandras kroppar. Allt för att roa barbariska åskådare.
I Filippinerna använder man hästar på samma avskyvärda sätt.

7 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Vad var det vår statsminister sade om det ursvenska? Att det var "blott barbari"? Vad tycker han om kamelslagsmål - och om hästslagsmål, som på Filippinerna och i Kina?

Varför är det exotiska alltid tjusigare än det egna?

I Mexiko slaktar man hästar på löpande band med knivar som körs in i deras ryggrad (bedövning? Glöm det!) och vi vet hur kineserna och koreanerna och vietnameserna behandlar hundar och katter. Problemet är inte att de äter dem utan att de måste plåga dem innan de gör det. Vietnameser tror till och med att om man plågar en hund med
svetslåga, så avger den stresshormon som man begärligt inandas för att stärka potensen. In every gook there's an American who wants to get out?

Tänk sedan på den gamla kinesiska vanan att äta levande aphjärnor. Vilka kulinariska sensationer kan inte våra idrottsmän få uppleva under OS!

Nej, tacka vet jag västvärlden. I Spanien, där det finns en lång tradition av djurplågeri, finns det även djursskyddsföreningar som tar hand om gathundar och ger dem ett hem.
Ja, vilka var det som på 1800-talet bekämpade slaveriet? Afrikaner? Araber? Kineser? Men väst och den vite mannen, vilka djävlar jämfört med alla andra civilisationer och folkslag!

Nej, faktiskt förtjänar inte afghaner att få skydd av västerländska soldater. Och inte irakier. Vad sjutton skall väst offra pengar och soldater på att hjälpa de där skitsamhällena?
Stäng förresten gränserna!

Anonym sa...

Rasistiskt dravel igen. Ni är patetiska. Det är så man skäms att vara från norra europa när det finns sådana apkranier som inte har någon hjärna.

Anonym sa...

"Rasistiskt dravel", i en förort i västra Stockholm har det varit ett antal hundslagsmål. Var och varannan invandrar ungdom går runt med sina pitbullar i området, och insuper respekt.

Berit sa...

Den anonym som skäms för att vara från norra Europa, med de värderingar vi har där vad gäller djur ska flytta, tycker jag, till ett ställe som bättre stämmer med hans typ av hjärna.

From Sweden with Grief sa...

Jag mår rent illa över att man använder djur på det här viset, och hur får de kameler att göra sådana saker? Jag har inte hört att kameler är våldsamma på det viset som en hund kan bli. Hunden kommer från vargen och kan säkert plågas till aggressivitet. Men hur mycket måste man skada en kamel innan den ger sig på en artfrände?
Jag är dåligt insatt, det vet jag, men jag fick en chock då jag inte trodde det var möjligt.

Berit sa...

Icke-kastrerade kameler strider säkert lika mycket som hingstar särskilt om man håller ett sto i närheten.

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1910469.ab
Dessa jordens avskum! Australiensare är inavlade förbrytare!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.