18 februari 2008

Bååth vägrar avslöja finansiärHur mycket pengar har saudiaraberna mutat Limhamns utbildningschef Mats Bååth med? Samt Lena Bååth, enhetschef vid Lärarhögskolan i Malmö. Avskeda dem och ställ in resan för de tio pojkarna och tio flickorna som ska studera praktisk sharia i Saudiarabien! Har Sverige blivit en genomkorrumperad bananrepublik?

"Mats Bååth är särskilt nöjd med kontakterna som togs med flickskolorna. Dessa kontakter kunde dock inte han sköta, eftersom han är man. I stället gjorde hans hustru Lena Bååth, som arbetar på Lärarutbildningen i Malmö, det.

– Lena mötte otroligt stolta och starka kvinnor. Man har ju en bild av att den saudiska kvinnan är förtryckt. Men de sa att den bilden inte stämmer. Nu fick ju i och för sig inte jag träffa dem, men Lena berättade det för mig, säger Mats Bååth." Sydsvenskan

Fröken Sverige skriver: "Det är rent för JÄVLIGT att detta får ske!!! Och att Mats Bååth och hans fru har samvete att försköna förtryck bara för att själva ha det bra. Jag hoppas verkligen det finns eko-poliser som tittar på detta.

Det är väl inte så att familjen Bååth har fått tillskott i kassan av Saudiarabien för denna propaganda?"

Sydsvenskan I, II , III , IV , Skånskan I ,
II ,
Muslimska friskolan I, II

17 Kommentarer:

magnus sa...

Hear hear!

Ofrånkomligt att det måste ske!

Trader sa...

Påminner mig om att Herr Bååth låg bakom förbudet mot svenska landslagströjan häromåret. Är det inte dags för denne "humanist" med hustru att ta semester och vandra Ho Chi Minh-leden eller nåt?

Anonym sa...

Herrskapet Bååth är smått (men ändå inte) otroligt nog bosatta i Vellinge Kommun! Att lobba för islam på jobbet går för sig men hemmet och fritiden förlägger man i Sveriges minst mångkulturella kommun.

Fröken Sverige sa...

Var Bååth inblandad i det med tröjorna med? Blondell var det väl?

Jag hoppas verkligen att de kollar denna Bååth från ekobrott..det måste ju vara något skumt med detta...ingen säljer ut demokratin gratis....han tjänar med all säkerhet massor på detta.

Skicka tips till polisen om detta. Det har jag gjort.

/FS

Trader sa...

Bååth var (och är) Blondells överordnade och höll sin skyddsling om ryggen när det blåste som värst, samma skrot & korn

Anonym sa...

Du anklagar Mats Bååth för att vara en brottsling. Har du några bevis för det?

Knute sa...

Bara indicier, som kan vara felaktiga eftersom de bygger på ett antagande om girighet som motiv. Kanske Bååth gör allt detta av ideella skäl och tycker att det är en Allah välbehaglig gärning att indoktrinera barn med wahabistisk islam.

Anonym sa...

Vem vet, kanske är du rent av ute och cyklar. Eller kallar folk kriminella bara för att du inte gillar deras åsikter?

Knute sa...

Hör du Smyg, jag skrev

"Hur mycket pengar har saudiaraberna mutat Limhamns utbildningschef Mats Bååth med?"

Ingen regelrätt anklagelse, eller hur, eftersom svaret kan vara noll öre.

Anonym sa...

Ja, men, nej, nu blir jag besviken. Är Bååth en mutkolv eller är han det inte?

Anonym sa...

Snacka om Bååth!
Nu har Muslimerna köpt Limhamn -
HAMAS medlem intar Limhamn:

Ny ordförande i stadsdelsfullmäktige
Kommunfullmäktige har beslutat om nya ledamöter och ersättare i Limhamn-Bunkeflo stadsdelsfullmäktige. Jamal El-Haj (s) är ordförande under tiden 2008-07-01 - 2010-12-31.

Ön håller på att bli ny flyktingförläggning på Sundholmsgatan tack vare Fastighets AB Sundprojekt upplåter sina nya lyxlägenheter till Muslimska "flyktingar". Mäklarfirman Bjurfors hjälper dem.

Därefter Limhamnsbor kan ni förvänta detta som händer i Danmark men som vår fega press- muslimälskande SDS - inte tar upp:

"Grönländare förföljs och misshandlas av araber och somalier i betongförorten Gellerupparken i Århus. Men i stället för att beskydda grönländarna har de ängsliga myndigheterna flyttat dem till en annan stadsdel!

"Den etniska utrensning som skett i Gellerupparken är den största rasistiska händelsen i Danmark sedan andra världskriget. Grönländarna har utsatts för rasism av värsta sort. De har bokstavligen blivit stenade ut ur Gellerupparken av rasistiska muslimer. " SIAD

Till stöd för grönländarna hålls en demonstration på Århus Rådhusplads den 23 augusti kl 12-14

"De har fått allt som de har pekat på: bönerum, halalkött i alla danska institutioner, huvuddukar, badförhängen, egna bostadskvarter, pengar till koranskolor, hela institutioner på universiteten där deras anhängare kan propagera för gudsstaten, fasta sändningar om islams härligheter på DR, med mera. Men det har inte varit tillräckligt för att dämpa muslimernas obändiga raseri." Lars Hedegaard

Grönländare utsatta för stenkastning från araber och somalier.

Soon in Limhamn!

Knute sa...

Tack för kommentaren! Jag ska citera den i mitt inlägg om grönländarna i Århus!

Mvh Knute

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/08/demo-till-std-fr-grnlndare-som-blir.html

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Berit sa...

Anonym, du skickade intressanta uppgifter om tre bankrånare. Vill gärna lägga in den kommentaren men kan inte göra det om du inte kan presentera en dom eller annan dokumentation.

Anonym sa...

Hej Berit,
Det är så demokratin fungerar i Sverige. Samhället väljer att skydda Kriminella invandrare till varje pris och istället utsätta etniska svenskar för fara.
Tidningar som SDS mfl har samma policy, inga upplysningar publiceras som kan avslöja ex en våldtäktsman, rånare etc. Detta hade kunnat motverka otaliga brott och tragedier i landet. Men folket bryr sig inte - hellre tar de bort ägget till frukost för pensionärer
än upphör med att ge invandrare gratis glasögon, mobiltelefoner etc etc. Något en vanlig pensionär aldrig skulle få. Ring INVANDRARSERVICE 040-34 34 87, de formligen vräker ut era pengar!

Anonym sa...

Hej Berit!
Jag återvänder till ditt intresse
över namnen på bankrånarna.
Den socialistiska-muslimska tidingen Kvällsposten och dess "journalist" Annika Henning publicerar en förstasida i blaskan på lördagen 9 Augusti "Här rånar skånksa barnen banken!???
Detta är ett påhopp på etnika
svenskar - ett hatbrott som Kvällsposten sponsrar - är någon av barnrånarna etniska svenskar?
Självklart inte - polisanmälan sker per omgående (vad nu det innebär, kanske FN stöd till rånarna som MÖ kommun sponsrar i ett nytt FN "program" skydda våra kriminella")
- INGEN etnisk Svensk borde acceptera eN SÅDAN nedklassning av svenska föräldrar, mor/far/föräldrar,
kusiner och släktingar! Hur många etniska skånska barn har någonsin rånat en kiosk, bensinmack, speceriaffär eller ännu mindre en post eller bank?
Publicera nu fakta KVÄLLSPOSTEN - under alla omständigheter skall ni stå till svars i Svensk DOMSTOL!
yours, BINNAWAY!

"UP YOURS SDS/KVÄLLSPOSTEN"

Anonym sa...

Binnaway
fortsätter med synpunkter!
Nu med ännu en intilligent blogg:
http://kritikerns.blogspot.com/

Tre "pensionsräddare" kommandes från utomeuropéiska högkulturer vilka i sin stora ynnest hava hasat sig hit till barbarernas land fick i dagarna sina "rasistiska" domar efter det väpnade rånet mot bingohallen på Friisgatan den 24 februari i år där bytet endast blev sketna 50,000 "Svenne"-kronor.

Herr åklagare ville få slöddret fällda för grovt rån men då tingsrätten i bananrepubliken Swedistan (Malmö) ej ansåg det bevisat att vapnen var skarpladdade gick man tyvärr ej på dennes linje.

Noteras kan att dessa "babbar" även fälldes för en mängd andra olika brott då ersättningen från socialen tydligen anses allt för knapp!

Vilka är då dessa Ilmar Reepalus små skyddslingar:

Chahine Issa830225-1510Ramels väg 33 vån 4213 68 Malmö
Dom: två år, fyra månaders fängelse för nio olika brott, bla grovt vapenbrott och häleri.

Dib Walid860421-1139Hårds Väg 6 B LÄG 866213 67 Malmö
Dom: två års fängelse för bl.a. rån, stöld, häleri och våldsamt motstånd.

Nahi Aussam Moauad880409-5035Ramels väg 129213 69 Malmö
Dom: fängelse i ett år, 8 månader för fem olika brott.

Ytterligare personer, alla givetvis av utomeuropéiskt ursprung äro inblandade samt misstänkta i denna härva men då det i skrivande stund föreligger vissa oklarheter väntar vi med publiceringen av dessa trots att vi redan har samtliga uppgifter om dessa sluskar.

Tack till medarbetarna på redaktionen i Syd!

Läs mer här: Skånska Dagbladet


Upplagd av Kritikern kl. 08:16:00 1 kommentarer

Etiketter: brottsplats malmö, pensionsräddare


den 26 maj 2008
Kosovoalbanska våldsmän fick pajasdomar i Lunds tingsrätt

Hela texten lånad av Högerkänga

Dom tre hedersmedborgarna i Landskrona:

Ardian Hassanaj 930707-5478
Fitim Lushtak 920523-0932
Enis Gashi 890927-0673

Har i dagarna fått sina löjeväckande låga "domar" för hjältemodiga insatser vid en rå gängmisshandel av tre 15-åriga flickor från Örkelljunga tidigare i år.
Totalt skall ytterligare 8-10 "unga män" biträtt vid misshandeln vilket tydligen äro brukligt i dessa halvapors kvasikulturer, men några var endast 14 år och överlämnades i sedvanlig ordning till batikhäxorna på socialkontoret för kramkalas och saft&bullar.
Övriga medskyldiga orkade väl inte Kling&Klang bemöda sig med ty hatbrott mot etniska svenskar existerar de facto ej!Den ena 15-åringen dömdes till "hela" 150 timmars ungdomsvård och ungdomstjänst.
Han skall också betala ca 90,000 kronor i skadestånd till de tre flickorna, en räkning som slutligen landar på "Svenne Kålrots" bord.
Den andra 15-åriga hjälten dömdes till svindlande 30 timmars ungdomstjänst.
18-åringen dömdes för rån av en av flickorna samt tidigare försyndelser som olaga hot och olovlig körning till svindlande EN (1) månads fängelse!

Lunds Tingsrätt Mål 1554-08.

Tack till vår samarbetspartner i Södra distriktet.
Vi kan bara konstatera att den politiskt korrekta tingsrätten dömer med dubbla måttstockar vad beträffar etniska svenskar contra importerat avskum, men vad annat att vänta med politiskt tillsatta nämndemän som representerar det landsförrädiska 7-partiet som bit för bit skänker bort fosterlandet till främlingshorder!

Berit: Situationen i Sverige är allvarligare än 2:a världskriget:
Muslimerna börjar med att bränna skolor snart bränner man etniska svenskar!
BINNAWAY IS BEHIND YOUR WAY!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.