15 februari 2008

Hatisk islamistpropaganda i DNNu har Sveriges största tidning Dagens Nyheter åter publicerat en artikel av kravall-aktivisten och Global Intifada-anhängaren Andreas Malm. Denne har faktiskt deltagit i strider mot israelisk militär (Malm är den blonde på bilden). Hans artikel är ett verbalt terrorangrepp mot Sverige och Europa. Islam är helig för honom och får inte kritiseras.

Om jag vore muslimsk invandrare skulle jag betacka mig för hans "hjälp". Inte fasen är det hat mot muslimer att kritisera islam, tvärtom kan det hjälpa dem att frigöra sig.

Det märks att Andreas Malm är kommunist när han påstår att den "borgerliga offentligheten" och "de västeuropeiska ländernas styrande skikt" lider av "islamofobi". En regelrätt lögn eftersom de som har makten i Sverige och EU är positiva till den muslimska massinvandringen. Andreas Malm och Dagens Nyheter och Expo är etablissemangets åsiktspoliser som utför EU:s påbud om att bekämpa islamkritiker och invandringskritiker.

Genom att utmåla Sverigedemokraterna som smygnazistiskt visar han ingen respekt för nazismens offer. Politiken lockar fram det sämsta hos människor.

8 Kommentarer:

Knute sa...

Slutklämmen i inlägget har jag lånat av Jean Moulin.

Anonym sa...

är det inte lite olagligt att semesterkriga som han uppenbarligen har gjort?

robban

Jean Moulin sa...

Det finns ett franskt uttryck som väl sammanfattar hela det svenska etablissemangets attityd till extremvänstern:

"Il n’y a pas d’enemi à gauche."
(Det finns inga fiender till vänster.)

Det förklarar att DN låter vänsterextremister sköta DN Kultur som om det vore en partitidning för vänsterpartiet.

Anonym sa...

De som splittrar oss i försvaret mot islamismen är till och med värre fiender än islamisterna själva.

När islamisterna verkligen inleder regelrätta strider får det inte lov att finnas någon oenighet.

Anonym sa...

En bra sak gjorde han i alla fall i första delen av sin artikelserie. Han gav oss en bra litteratirförteckning att dela med oss av till dem som ännu inte har sett ljuset och han höjer moralen inom motståndsrörelsen genom att intyga vi är många och starka.

Knute sa...

I stället för DN's smörja, läs Pia Kjärsgaard i Jyllandsposten:

Vore børn skal have hele fortællingen i folkeskolen om de gruopvækkende terrorangreb i London, Madrid osv., om hvordan islamisterne skar halsen over på uskyldige nødhjælpsarbejdere og journalister i Irak, om hvordan islamisterne myrdede sagesløse muslimer i Algeriet, om hvordan islamisterne stener utro kvinder til døde og hænger homoseksuelle til offentlig spot og spe. Vi har i årevis forsømt at fortælle vore børn disse uhyrlige historier, og derved har vi undladt at vaccinere dem mod den sygdom, som islamismen udgør.
Fem minutter i tolv

Anonym sa...

Tack för länken, Knute. Lägg upp den i bloggen där den syns bättre så att fler får läsa.

Pia Kjärsgård är nordens starkaste och modigaste politiker. Hon är en utmärkt ledare för motståndet.

Anonym sa...

hehe...vad fan gör den där blonda förvirrade vänsterparasiten på fotot?...det ser ut som att han står och strider med terroristerna anna lind älskade att skicka svenska folkets pengar till...vilken mupp,kunde inte israelerna siktat bättre?

varför bosätter han sig inte i gaza om han nu sympatiserar med dessa...undrar om det kanske är så att han enbart är där för att höja sin "image" lite i vänsterklubben sverige...det måste ju vara en oerhörd merit för sossar och expo-drägg att ha varit på gaza och kämpat med terrorister ju...skulle tro att det är så det ligger till,den arbetslöse stackarn lär ju ha lagt benen på ryggen när kulorna börjat vina...det skjuts för sällan på gaza känns det som.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.