20 februari 2008

Hör efter sossar, miljö- och vänsterpartister!


Nu har även den danska vänstern tröttnat på islamisternas framfart i Danmark!

Läs mer hos
Falkblick.

En nästan kusligt skrämmande exakt förutsägelse om Europas framtid med islam, skriven redan år
1987:

"En trolig framtidsbild av Danmark (och Sverige) ser ut sålunda: Danmark är en liten del av EG med endast 1,5 procent av EG's totala befolkning. Islamiska och andra minoritetsgrupper kommer att växa snabbt, tills det plötsligt är danskarna som är i minoritet. Dessa kommer då att formligen explodera i sökandet efter sin egen identitet.

På detta stadium kommer det slags översittare, som i dag tanklöst kallar sina landsmän för "rasister" och "fascister", att plötsligt bli supernationalister. De kommer att gå till ytterligheter i kampen för dansk identitet. Men deras ansträngningar kommer att vara förgäves."

Det är vad vi ser börja hända nu, när "översittarna" i Socialistisk Folkeparti börjar vakna upp till verkligheten. Frågan är om socialisterna i Sverige någonsin kommer till detta stadium, de verkar oåterkalleligen ha bytt ut Marx med Muhammed.

* * *
Vad har svenska myndigheter för beredskap om oron skulle sprida sig till Sverige? Jo, de drar ner på brandförsvaret och halverar räddningstjänsten! Vart går pengarna egentligen, vi har ju världens högsta skatter? sds

Bilden är från Köpenhamn idag.

Gates of Vienna, Muslimska Friskolan
Integration er uden mening - brug hjernen!

8 Kommentarer:

Anonym sa...

du gillar att klaga va? har inte lusläst dina inlägg men allt låter så himla negativt hela tiden, mot ALLT.

Knute sa...

Du har rätt, man får inte glömma att livet är underbart, livet är ett underverk, jag menar det verkligen! Och snart är våren här!

Anonym sa...

men marie om du tycker allt som skrivs på denna blogg så sluta läsa den, gå in på andra bloggar och sluta gnäll. roger

Anonym sa...

Man kan gora som tjuren Ferdinand; sitta under en korkek och lukta pa blommor,,,eller belysa verkligheten som den ser ut: Dantes inferno. Men Ferdinand kan inte sitta ifred under korkeken eftersom han blir misshandlad, ranad, valdtagen och mordad av vilda primitiva horder. Vi maste ta itu med det problemet forst, efterat kan du marie aterga till att sitta under korkeken och lukta pa blommor.

/ Nils

Jean Moulin sa...

Kommer ihåg ett reportage i svensk TV för några år sedan om Hizb-ut-Tahrir som utfäst en belöning för varje jude som mördades. Otroligt att en sådan organisation uppstått i massinvandringens kölvatten. På vilket sätt har dess anhängare berikat danskarna? Snarare har de berikat sig på danska skattebetalares bekostnad, eftersom de flesta av dem torde få sin försörjning via det sociala.

Glöm inte att många asylsökande flyr undan regimer som förtrycker radikala islamister - med all rätt. Ingen borde få asyl som inte delar vårt samhälles konsensus om
jämställdhet och demokrati. Tror man till exempel på hederskultur eller olika arvsregler för kvinnor och män, som många muslimer gör, så bör man avvisas. Man bör inte ens få ett turistvisum.

Anonym sa...

Har jeg overset hvilken kilde I refererer til fra 1987 og citerer.

Jeg giver jer fuldstændig ret; de kommer bedre tanker (nogle få af dem), men alt for sent.

Knute sa...

Kilde:

Eduardo Farah

Mkh Knute

Anonym sa...

Ja, det er rigtigt: 'Europas Selvmord'
Nu husker jeg den. Ja, vi har været igang i mere end 20 år nu.

I øvrigt så forudsagde en anden fra vores blog, hvilken metode den borgerlige regering - når den kom til - ville tage i brug for at skjule den fortsat øgede tilstrømning i dec.1989:
Se billedet af teksten:
http://danmark.wordpress.com/2006/05/25/indvandringen-tiltog-i-2005/

Sonia

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.