04 februari 2008

If you tolerate this your children will be next

Tack vare oumbärliga VDARE läser jag om hur en femtonårig flicka via telefon lurats från Pakistan till England i tro att hon skall få gifta sig med en snygg man hon sett på foto. Istället tvingas hon in i ett äktenskap med en arbetslös, mentalt handikappad fyrtioåring.

Dessutom tvingar hennes svärmor henne att prostituera sig och bjuder in män att våldta henne. Äktenskapet har inte godkänts av inrikesministeriet (Home Office), däremot av Storbritanniens shariaråd, Sharia Council in Britain.

Som väl är har hon lyckats rymma och lever nu som flykting i sitt nya hemland. Fallet uppmärksammas i en rapport från Centre for Social Cohesion, som anklagar poliser, kuratorer och taxichaufförer för att blunda för asiatiska enklavers "moralkod" (läs sharia) för flickor.

Den femtonåriga pakistanskan riskerar nu att bli hedersmördad. Enligt officiell statistik faller cirka 10 till 12 kvinnor i Storbritannien offer varje år för hedersmord, men regeringen har varnats av parlamentsledamöter för att antalet är betydligt större. Många flickor drivs till självmord eller tas med hem till ursprungslandet från vilket de aldrig mer avhörs.

Mer skrämmande detaljer på Times Online.

* * *
Jag tror inte vi får veta allt via våra massmedier och myndigheter. Tag bara att Rädda Barnen censurerar sina egna rapporter om hedersförtryck. Att Socialstyrelsen inte drar in legitimationer för kriminella läkare som förfalskar sina meriter på ett klumpigt och tydligt sätt, såsom den ökände doktor Ramadan.
SvT. Uppdrag Granskning

Fallet med doktor Ramadan är exempel på hur Socialstyrelsen och våra politiker helt struntar i patientsäkerheten. Den offras på den politiska korrekthetens altare.

* * *
Det vore intressant att veta hur utbredd hederskulturen är i vårt land och andra europeiska länder samt hur muslimer i vårt land ser på fatwor och på sharia inom t ex familjejuridiken. Jag utgår från att universitet och myndigheter samt regering och riksdag undviker att forska i ämnet, eftersom det är alldeles för eldfängt. I och med det kan man slå fast att vi inte längre lever i ett fritt och demokratiskt samhälle.

Se Uppdrag Granskning om Sveriges Muslimska Råd och Broderskapsrörelsen och sossarnas muslimska röstfiske. Men låt oss minnas att Maud Olofsson försvarade Ebtisam Aldebes kandidatur för centern, trots att hon försvarat sin mans krav på sharia i familjerätten. Rötan har angripit borgarna också. Proteströsta på Sd eller bilda ett nytt politiskt parti. Vad sägs om namnet Medborgerlig Samling?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.