16 februari 2008

Imamernas cirkus


Klicka på kartan för större bild

Dansk imam säger: "Det är mediernas fel. Det är inte så att vi önskar bråk. Men det kan komma en kris, som är ännu värre än sist."

Jaså? Började det inte med att några ville
terror-mörda en gammal man för att han gjort en teckning? Det var därför tidningarna publicerade teckningen, de säger till islamisterna:

"Okay, you want to kill one of us, you’ll have to kill us all."


Sydsvenskan onsdag 13 februari 2008

Danskarna är ett litet folk, om de ska finnas kvar i framtiden måste de få lov att försvara sig och sina värden, varav yttrandefrihet är ett av de främsta.

Tyvärr verkar de danska
myndigheterna stå handfallna, de var inte precis beredda på en intifada i sitt eget land.

Hur många muslimer finns det i Danmark? 10 procent av befolkningen? Erfarenhetsmässigt är det den historiska vändpunkt då muslimer traditionellt hävdar sig själva och sin islamiska lag (sharia) mot det stackars omisstänksamma värdlandet, nyligen demonstrerat i Kenya.

Tusentals anhängare av den islamistiska Hamas-rörelsen demonstrerar i
Gaza mot den nya publiceringen av Muhammed-teckning i danska medier.

"Många muslimska invånare i Danmark är uppenbart inte glada för att bo i Danmark - och många danskar kunde också gärna vara utan deras närvaro. Det är då ett lätt löst problem. Ni har mycket mer gemensamt med dem som bor där ni kom ifrån. I Gaza är de allesammans försörjda av EU’s skattebetalare, och i Danmark är de flesta försörjda av danska skattebetalare.

Res hem till Gaza. Det skulle alla bli gladare av."
Skattetryk

"De senaste dagarnas intifada demonstrerar med all tydlighet att arabisk och islamisk kultur inte kan kombineras eller integreras i den civiliserade världen."
Monokultur

"Vi i västvärlden har ett outtalat consensus att vi ska leva i samförstånd även om vi tycker olika, det är en av grundstenarna i civiliserade samhällen. I mindre civiliserade samhällen där man förstör, river, ligger i klanfejd, krig, eller bedriver revolt, uppror eller revolution så kan ingenting utvecklas, utvecklingen står still som i mellanöstern. Det är ens kultur som bestämmer om samhällen ska kunna byggas eller inte. Nu drabbas en civiliserad kultur av transporterade innevånare från den ociviliserade kulturen. Det kan bara bli värre om man inte utvisar sabotörerna och på allvar tar itu med problemet."
Befria Media


En kvinna med sina barn står vid deras utbrända bil, till höger, sedan en mängd bilar blivit satta i brand på Hjulmagerstien på Amager på lördagen. svd

7 Kommentarer:

Anonym sa...

"Många muslimska invånare i Danmark är uppenbart inte glada för att bo i Danmark - och många danskar kunde också gärna vara utan deras närvaro"

önskar att det kunde vara såhär tydliga i svensk media också...men muslimerna trivs nog bättre i sverige,eftersom dom här får kravlös livstidsförsörjning.

danmark verkar vara det land som man kanske ska börja fundera på framöver...verkar som att det kanske blir ett bra alternativ till den som inte vill leva i en överkriminell mångkultur med araber,albaner,somalier och muslimer.

Anonym sa...

Den som inte påstår att muslimer innebär problem för samhället är fan blind! ...Oj, förresten gör det mig till en Islamofob???

Anonym sa...

Jo musslorna gillar Sverige, eftersom dom nästan får allt dom önskar sig här. Den sista tiden har dock visst motstånd dykt upp. Någon arbetsgivare som vägrar anställa lärare i burkha, något sjukhus som vägrar anställa sjuksyster som vägrar arbeta om dom inte får ha deras privata bakterieindränkta långärmade tröja osv.

Sverige bör avsluta musliminvandringen omedelbart. Inga släktingar till redan boende muslimer ska heller tillåtas komma hit permanent. Moskeer ska buggas, så att alla imamer kan åtalas och fängslas, då varje imam sprider uppmaningar till våld (om inte är han inte muslim).

Anonym sa...

Fredlig samexistens med islamister är inte möjlig någonstans på den här planeten.

Anonym sa...

Islams Fate
War and Hate

Anonym sa...

Släpp loss "Mein Kampf" igen,
det är en ganska harmlös bok jämfört med Koranen som ännu är tillåten.

Jag tror Nederländerna/Geert Wilders blir först att förbjuda Terrorhandboken "Koranen", men mesiga Sverige går hellre under än att.

Rösta på SD verkar vara enda lösningen för att rädda Svenskarna.

Knute sa...

Da nazismen kom snikende i 30-årene ble kritikere til denne ismen trakassert og stemplet som alarmister og verre ting. Analogien mellom dette og dagens snikende islamisme er skremmende. Heller ikke nå er man i stand til å se den fare som er i emning, enda signalene denne gang er mye tydeligere enn i 30-årene, og de tegner et bilde av en isme som er mer umenneskelig enn nazismen. Dessuten legger denne ismens maktmennesker ikke skjul på sine fremtidsmål, hvilket Hitler gjorde med stort hell.

http://www.document.no/2008/02/svartskjortene_marsjerer.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.