04 februari 2008

Skattefinansierade harem i England


Bild
: protester mot polygami i Indonesien


Islamisk lag tillåter män att ha upp till fyra fruar samtidigt – ett harem - förutsatt att mannen använder lika mycket tid och pengar på var och en av dem.

Nu har den brittiska regeringen kommit på ett sätt att underlätta för dessa män att försörja flera fruar. Förutsatt att giftermålen ägt rum utomlands går det bra att hålla harem på det offentligas räkning. Alla fruarna får socialbidrag, men pengarna sätts dock in på mannens konto.

Regeringen har försökt hålla de nya reglerna hemliga, eftersom de är så kontroversiella.
Telegraph

Den nya lagstiftningen kommer att kosta skattebetalarna många miljoner pund. ”Om varje fru får 10 barn kommer en familj på 45 att vara rätt så välbärgad,” skriver Skjoldungen på
Hodjas blog.

Obegripligt att ett västerländskt land tillåter polygami. Men det gäller bara muhammedaner, infödda engelsmän bestraffas fortfarande med 7 år i fängelse om de ertappas med bigami.

Vad blir nästa? Tillåtna hedersmord där staten står för begravningskostnaderna?
Gates of Vienna

* * *
Den socialistiska engelska regeringen börjar bli absurd i sin "politiskt korrekta" strävan att vara islamisterna till lags. Nyligen bestämde den att terrordåd skulle benämnas
"anti-islamiska aktiviteter"! Däremot ser man genom fingrarna med att kristna förföljs.

I Sverige diskuteras homo-vigslar, men då handlar det fortfarande om ett äktenskap mellan TVÅ personer. I Amerika är detta en viktig fråga, och presidentkandidaterna anser alla att äktenskap bara kan ingås av EN man och EN kvinna.

Romney, Huckabee, McCain, Obama, Clinton, Dagen, HD

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det här med bidrag för fyra fruar är väl tyvärr bara en början. Enligt islamsk lag kan ju muslimska män dessutom ha ett obegränsat antal konkubiner allt enligt "profetens" höga föredöme.

Förrutom det hjärndöda beslutet att skapa en PC-term för terrordåd har samma regering nyligen gett £70 milj till muslimska grupper för att tackla terrorism! Snacka om att sätta bocken till trädgårdsmästare.

I min senaste blogpost finns länk tii Ali Sinas artikel där han kommenterar dessa senaste dåraktigheter.

Anonym sa...

Dessutom kröp profeten i säng med sin sonhustru så det anses också helt riktigt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.