16 februari 2008

Nazi Jalla

Svartskjortorna marscherar1000 islamister marscherade i Köpenhamn och från talarstolen vrålades med fradga i mungiporna:

»Vi är samlade här i dag, därför att yttrandefriheten är ett förbannat instrument i politikernas händer. Res er, och etablera ett kalifat, som lever för islams skull och försvarar Koranen, Muhammed och hans sharia.«

Monokultur skriver: "Naturligtvis ropas det Allahu-akbar, men hör hur det ropas. Det ropas som (alltid) ett stridsrop, aggressivt, hotande, självsuggererande. Der finns ingen fred med dessa människor, bara en fråga om vem som dominerar vem. Det är islam som förklarar krig!

Det är viktigt att hålla ögonen på att i denna demonstration, enligt Nyhedsavisen, var de flesta vanliga muslimer! Fanatismens klangbotten är islam och det enda gemensamma muslimerna har, är hatet till allt annat, vilket är oss."

Fjordman skriver: "Man importerar inte fiender under ett världskrig, ergo måste muslimsk invandring till alla västliga länder omedelbart och permanent stoppas, om nödvändigt förbjudas med lag. Om våra myndigheter inte gör detta, kommer många utan tvivel dra slutsatsen att de inte längre gör något försök på att beskydda våra liv och vår frihet. Då måste man fråga sig om vanliga medborgare längre är moraliskt förpliktade att betala skatt."

4 Kommentarer:

Steen sa...

rent otroligt - helt avetnifierad ledare:

Kravaller skakar Danmark

http://hd.se/ledare/2008/02/16/kravaller-skakar-danmark/

Knute sa...

Et Kunststykke i sin Art at som Helsingborgs Dagblad skrive uden Navns Nævnelse: Islam.

Anonym sa...

Låt dom visa sitt rätta ansikte, så kanske folk förstår.

Anonym sa...

Islam kommer att med dagens takt att ta över Europa - våra kvinnor bryr sig mer om karriär och aborter, muslimerna tar under tiden över genom reproduktion, men vänta.... när de nått den kritiska massan kommer våldet att bli en del av vardagen - Kosovo och Bosnien idag - England och Sverige imorgon: if you tolerate this, your children will be next...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.