14 februari 2008

Öppet brev till Expo och andra halal-hippies


Kära Expo (plus syndikalisten och DN-journalisten Andreas Malm),

orsaken till framväxten av "kontrajihad" är att ni och er sort bagatelliserar problemen. Har ni inte tänkt på att de främsta islamkritikerna i väst är invandrarkvinnor: Ayaan Hirsi Ali, Dilsa Demirbag-Sten, Asrin Mohamadi, Sara Mohammid, Rana Karimzadeh, etc?

Vad kan det bero på? På att dessa damer har förstahandskunskap om islam?

Jag vet att det är svårt för er halal-hippies att kritisera främmande kulturer, som ju är så överlägsna västerländsk kultur, som - när jag tänker på saken - ni själva njuterna frukterna av - tyvärr. Kan ni inte emigrera så ni inte kan fortsätta förgifta våra samhällen? Jag vill verkligen inte dela samhälle med er sort.

Många har för länge sedan insett, att importen av muslimer från hederskulturer enbart är ett sätt för de europeiska socialdemokratiska partierna att behålla makten. Förklara annars varför "feministen" Mona Sahlin uppträtt i muslimsk slöja! Och förklara socialdemokraternas kristna avdelning, Broderskapsrörelsens, intima samarbete med Mahmoud Aldebe och Sveriges Muslimska Råd!

Tyvärr har våra ynkryggar till borgare helt fallit in i sossarnas islamistfjäsk.

Mina känslor för Sverigedemokraterna är behärskade, fast jag röstade på dem i senaste valet, men jag skulle utan att blinka rösta på dem igen för att riksdagspartierna har blivit motsvarigheter till andra världskrigets quislingpartier.

Vi behöver ersätta alla riksdagspartier med nya partier, för de nuvarande är inte längre representativa.

Se Uppdrag Granskning här!

10 Kommentarer:

Anonym sa...

De är ju representativa. Det är 2.2% av svenska befolkningen som tycker som du. I mina ögon är de idioter och inget annat men det är ett fritt land så det är bara att rösta och tycka precis som man vill. Annars flytta.

From Sweden with Grief sa...

Bra rutet! Vilken onyanserad propagandistisk svada det publicerades idag i DN, jag häpnade över svamlet. Ska man skriva en artikel-serie i en dagstidning så kan man väl informera och upplysa, det var som ett speedat blogginlägg istället.
Jag kände också att kvinnor och barn kommer i kläm, rättssäkerheten i sharia är inte stor och det finns starka röster för sharia vid sidan av svensk lagstiftning i Sverige, iallafall för regleringen av familjer. Jag vägrar att acceptera den tendensen!

Anonym sa...

"Halal-hippies"? Jo, jag känner igen typen.
De talar sig varma om den spännande mångkulturen och besöker verkligen någon gång den spännande förorten och slår förtjusta ihop händerna och stönar "Guuu va osvenskt asså...!"
Sedan åker de tillbaka till sitt etniskt rensade villaområde och gnäller över de "rasister" som inte förstår hur tråkigt Sverige hade varit utan alla maträtter och... ja, maträtter alltså. Något mer än spännande mat brukar de nämligen inte komma på.

Deras självgodhet är monumental och deras öron, som är lika framträdande som på måsar, har sedan länge slutat lyssna på annat än det PK-dravel som dagligen basuneras ut i statstelevisionen och på Aftonbladets kultursidor.
De är i sanning ett pack.

Jean Moulin sa...

Svar till Anonym ang. Sd:s representativitet.

2005:

"Mer än varannan, 52 procent, tycker att det är ett bra förslag att Sverige ska ta emot färre flyktingar. Inte sedan 1997 har flyktingmotståndet varit så stort, skriver SvD.
Det framgår av en studie som gjorts av SOM-institutet i Göteborg. Fler män är mer negativa än kvinnor, äldre mer negativa än yngre. [. . .]
Studien visar även att folkpartiets sympatisörer har blivit mer negativa. Nästan varannan fp-sympatisör, 46 procent, vill nu ta emot färre flyktingar. Tidigare hörde folkpartiets väljare till de mest flyktingvänliga."

SvT

Samma resultat 2003:

SvD

Året innan, 2002, hade dock flyktingmotståndet minskat.

DSM

Och 2007 var det dags igen: flyktingmotståndet minskar (trots rekordinvandring).

LNY

Samma källa båda gångerna: professorn i statsvetenskap på Göteborgs Universitet, Marie Demker.

Hur kan flyktingmotståndet minska 2002, öka 2003 och 2005, och sedan minska igen 2007? Är det sannolikt eller har vi här ett exempel på
"som man ropar får man svar"?

Det enda säkra svaret på om det ökar eller minskar vore resultatet av en folkomröstning. Låt folket få säga sin mening om asyl- och anhöriginvandringen precis som om
EMU.

Jean Moulin sa...

Jag gillar inte min bloggning så här i efterhand. Hade feber och var lite lättirriterad.

Tyvärr frångick jag min princip att försöka övertyga de gensträviga och ventilerade lite frustration istället. Beklagar.

Anonym sa...

ja enklast är ju att ha en folkomröstning,den enda frågan som behövs är:

tycker du att sverige ska återgå till att enbart ta in dom flyktingar/asylsökande dom är skyldiga till enligt EU,och sedan tillämpa EU:s regler,eller forsätta med nuvarande politik?

JA/NEJ

mycket enkelt,då kan vi få ett riktigt svar på vad svenska folket vill.

men det är förstås en utopi,vänstern och muslim.kramare skulle aldrig våga,dom vet mkt väl att dom har helt andra åsikter än svenska skattebetalare,vars pengar dom älskar att slösa på.

Anonym sa...

Hellre "halal-hippie" än "svennebanan".

Uppenbarligen är det inte tillräckligt viktigt då folk inte röstar på SD. Tur det.

Anonym sa...

Det räcker ju tyvärr inte att ersätta de nuvarande riksdagspartierna. Vi behöver ersätta vårt nuvarande statsskick eftersom det så uppenbart innehåller inbyggda fel som hindrar oss att skydda oss själva mot detta fruktansvärda hot.

Unknown sa...

Hej Kompis. Jag förstår inte varför ordet halal-hippie används i allt fler sammanhang. Som gammal hippie vill jag bara påpeka att vi hippies har definitivt ingenting med islam att göra.
Ska vi fortsätta att röra ihop begreppen föreslår jag att vi i fortsättningen kallar de muslimska fundamentalisterna för islam-alkolister.
PEACE / HippieRune
www.HippieRune.com

Knute sa...

Från HippieRunes hemsida:

"Nu har journalisterna försökt lura oss igen
Dom försöker gång efter gång, men vi går inte på det! Vi förstår inte vad dom håller på med! Beror det på att journalisthögskolan kväver det kritiska och analytiska tänkandet? Eller beror det på att journalisterna lider av verklighetsfobi? Eller är dom bara uppgivna?

Allt oftare läser vi i dagstidningen artiklar som vi inte förstår. Ibland får Sune och jag vrida och vända på det ett bra tag innan vi konstaterar att artiklarna saknar logik. Tidigare i veckan läste vi till exempel en artikel om en undersökning med rubriken ”Hyresvärldar diskriminerar sökande med utländskt namn”. Nyheten var så stor att till och med SVT tog upp det i sina nyhetssändningar.

Sune och jag satte ölen i halsen när vi läste rubriken. Vi tänkte att det kan inte vara sant. Eftersom vi för det mesta håller oss hemma har vi dålig koll på vem som egentligen är våra grannar. Därför gick vi ner i entrén och kollade upp namntavlan. Det visade sig att våra grannar kommer från Jugoslavien, Danmark, Kina, Spanien, USA, Thailand, Japan och så vår arbetslöse kompis Eva. (Sune räknas inte för han är egentligen bostadslös). Vi gick upp i min lägenhet i ett förvirrat tillstånd. Hur hade våra grannar lyckats få tag på lägenheterna?

Vi satte oss ner och fortsatte läsa. Efter att ha läst tre fjärdedelar av artikeln framkom det att undersökningen var baserad på två svenskar och två araber som hade ringt till 105 bostadsföretag och låtsats som om dom ville hyra bostad. Plötsligt föll alla bitarna på plats. Tänk om journalisten hade kallat sin artikel ”Hyresvärldar diskriminerar sökande med arabiskt namn” hade vi sluppit allt detta strulet!

Vi vände på bladet och hittade en artikel som också handlade om en undersökning som var gjord bland ungdomar i Sverige. Det enda resultatet som redovisades var att ”en fjärdedel av dem med muslimsk bakgrund hade blivit kränkta någon gång”. Var det allt? Det kunde också vara intressant att få reda på hur många svenskar som har blivit kränkta av muslimer någon gång. Jag har blivit det iallafall!

Kära besökare, hur ska det gå när massmedia nu håller på att indoktrinera oss med en förvrängd bild av vad som händer i vårt land? Beror det på att verkligheten är för hemsk för att prata om? Vad tror du?"

http://www.hippierune.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.