02 februari 2008

Våga nämna "strukturen" vid namn!

Organisationen Rädda Barnen censurerade sin egen forskningsrapport om hederskultur och sexuella övergrepp i Mellanöstern. Detta kritiseras i en artikel i SvD:

"Kalla det dysfunktionella mönster, kalla det strukturer eller kalla det hederskultur. Men blunda inte för att de finns. Väj inte undan!"

Tyvärr lyckas författarna med att INTE nämna ordet islam en enda gång.
Liksom Rädda Barnen går de vilse och ser inte skogen för alla träd. Så länge det är tabu att diskutera hur islam sanktionerar och legitimerar hedersvåld går det inte att lösa problemet.

Två orsaker till att det är tabu att kritisera islam: Den ena är en rädsla för att bli anklagad för rasism. Den andra en rädsla för islamisternas vrede. Fruktan har alltid varit islams främsta vapen.

En svår balansgång, om man är för klarspråkig riskerar man att bli socialt stigmatiserad och någon karriär inom etablissemanget är inte att tänka på
.

Ju mer invandringen ökar, desto mer kommer även förekomsten av hederskultur i vårt land att öka. Och svårare att våga nämna att den orsakas av islam. Folk blir allt mer försiktiga, nog var debatten frispråkigare för några år sen?

Slutsats, släpp inte in fler invandrare från muslimska länder.Flickor som knuffas ner från balkonger har blivit vanligt. Förra året inträffade det i Nyköping, Karlstad, Kristianstad, Stockholm, Eskilstuna, Mönsterås med flera platser. I januari i år föll flickor ner från en balkonger i Eksjö och Södertälje. Nu har det åter hänt, denna gång i Malmö. sds

4 Kommentarer:

Kritisk tänkare sa...

Chockerande om Rädda Barnen. Vad mer censureras i vårt samhälle?

Anonym sa...

Allt censureras i den politiska korrekthetens namn och den allenarådande kulturrelativismen.
Vad är några blodsoffer mot att låtsas att det regnar..

Anonym sa...

Dessa muslimers satanistiska dåd kan inte tolereras på detta sätt längre. Detta kommer leda till att garden bildas i syfte att se till att svensk lag efterleves av samtliga i detta land.

Vart är ktitiken i media över en kultur som kräver att man slänger en 16-årig tjej med flit och vilja ner från en balkong i syfte att hon ska dö genom att huvudet samt inre organ ska krossas?

Varför vaknar inte media? Är det Sverige på väg i en riktning där invånare i förlängningen kommer ta lagen i egna händer för att få stopp på denna kultur? Får hoppas att så inte är fallet, men med tigande media samt politiker så finns ju den risken.

Anonym sa...

Peter Svensklund
Visst skall dessa individer följa svensk lag så länge de befinner sig inom rikets gränser. Slutmålet måste dock vara att få dem ur landet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.