20 mars 2008

Brottslighetens hårda kärna

I Danmark övertrumfar 14 välbeväpnade ligor mc-gängen. Förmodligen är det likadant i Sverige.

Från
Ekstrabladet: Invandrare styr med rå vapenmakt.

De är känslomässigt avtrubbade. De är livsfarliga. Och allt tyder på att de blir fler och fler.

Invandrargängen har bitit sig fast i den danska undre världen.

Efter ett tiotal år med dråp, hot och utpressning har flera av dem uppnått status som närmast oövervinnerliga. Även mc-gängen Hells Angels och Bandidos har motsträvigt insett att framtiden tillhör invandrar-gangsters och deras soldater. Det har polisen också:

- Ligorna utmärker sig för en okänslighet, som till och med överträffar mc-gängens, säger chefinspektör Per Larsen, Köpenhamns Polis till Ekstra Bladet.

- Hells Angels och Bandidos är bestämt inte dygdemönster, men invandrargängen har utmärkt sig för en förråelse som vi inte ser någon annanstans, påpekar chefpolisinspektören.

Läs på
Hodjas blog citat från några av dem som bär ansvar för att det blivit så här, att kulturberikarna fått övertaget.

Invandrarligorna krossar de danska rockere (mc-gängen) inom fem år, säger den mäktigaste ligachefen, Danny Abdalla, en självmedveten herre som sedan barndomen i Libanon har haft vapen i hand. Invandrargängen blir både större och fler i antal. Danmark har definitivt inte sett det värsta ännu.
Ekstrabladet , Ekstrabladet

Snaphanen skriver: Envar som följer vad som händer i Sverige, vet att de i realiteten sedan länge har förlorat kampen mot tillvandrade maffioser. Insatsen för att bara hålla gängväsendet stången, är paramilitär. Det har inte hänt i Danmark ännu, men det skall helt nya bullar i soppan, och det skal vara radikala bullar, men litet “r”. Och med det menas inte fler klubbhus och pedagoger, men en aktiv utvisningspolitik, också av folk som missbrukar ett uppnått danskt medborgarskap. Har det blivit fast etablerat, är det en permanent plåga. Det är alltså ett före och ett efter, men ingen vet var gränsen går. (Låt mig påminna om de maffiösa angrepp som redan har varit på svenskt rättsväsende, polisstationer och domare)

4 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Det finns en iransk forskare som är verksam på Stockholms universitet och Mälardalens Högskola, och han har forskat i familjestrukturer hos invandrare.
Han föreläste på den universitetskurs jag går på och jag vet inte om han skulle anse att hans föreläsning är applicerbar på och handlar just om detta enorma problem, men som jag ser det så handlar det om grunden till dessa gruppers handlingar.
Är det familjen som är orsaken till svenskars kriminalitet, borde väl också invandrade familjer bringa fram kriminella.

Med reservation för att jag möjligen skrivit om detta på just denna bloggen innan och riskerar att bli tjatig. Jag pluggar och skriver så mycket just nu, att det verkar ogjort att försöka minnas vart allt hamnar. Däremot skriver jag inga fria fantasier, eller drar egna stories.

Han anser att vi svenskar är en del av problemet, men vi är inte lösningen. Dessa unga, ofta pojkar, ser vad deras svenska kompisar har i materiell väg. Deras föräldrar är arbetslösa, och fadern har förlorat familjens respekt då han inte drar in pengar, eftersom han är arbetslös. Föräldrarna kan inte vara normen längre, barnen kan inte frigöra sig från sina föräldrar och därför måste de frigöra sig från det svenska samhället och sina vänner som är deras nya norm.
De bildar gäng och eftersom den syn på fostran, på socialisering som finns i dessa länder att pojkar ska skapa ett framtida samhälle, flickor ska stanna i hemmet så rör sig dessa killar ute i samhället.

Dessa unga nöjer sig uppenbarligen inte med att gå med i en frimärksklubb, eller spela fotboll under organiserade former.
Jag anser att de kommer från en sådan kriminell miljö sina hemländer, de har med sig en skev syn på hur ett samhälle byggs upp, och har uppenbarligen behov av att ha en tuffare förebild än sin arbetslösa pappa.

Vad är då lösningen, att ge dessa människor bra jobb direkt då de kommer hit och bättre bostäder (än de redan har), säger många.
Jag är så less på att höra att vi måste ge allt till dessa, sådant vi svenskar själva måste prestera, för att deras barn inte, som tack för att de får skydd, mat och kläder och en hittills lugn social struktur att röra sig i och ta del av, ska slå sönder vårt samhälle för att de inte hamnar på samhällets topp direkt och kan styra och ställa som de är vana vid i sina egna länder.

Knute sa...

Shariagäng ylade Allahu Akbar och anföll mc-gäng. Från Jihad i Malmö:

Det blev en stor batalj med alla tänkbara tillhyggen när ett av Köpenhamns ökända shariagäng anföll en stor grupp Hells Angels
utanför Glostrups Tingsrätt på förmiddagen. 62 personer greps av polisen.

Det arabiska shariagänget från Tingbjerg skulle hämnas en skjuten ligamedlem och anföll därför mc-gänget. Shariagänget slängde sten och flaskor medan de skrek "Allahu Akbar" och "hundar" till motståndarna. Polisen grep ett femtiotal av dem och satte dem i rader på marken
med benlås. Då försökte HA gå till motattack och greps också.

Rättegången handlade om mordet på Osman Nuri Dogan 2008. HA-lärlingen Mazdak Fabricius är misstänkt för att ha skjutit Dogan. Det mordet blev inledningen till det stora kriget mellan shariagängen och HA. Uppskattningsvis ett femtontal döda och hundra sårade är resultatet av fyra års strider om knarkmarknaden... hittills.

Samtidigt har den politiska aspekten blivit allt tydligare. Shariagängen är islamistiska, flera av dem med direkta kopplingar till Hamas och Hizballah. Det är bara ett par imamer och shariadomare som utövar något reellt inflytande över gängen.

http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/11/shariagang-ylade-allahu-akbar-och.html

Ann-Marie sa...

Musslor som tar kål på andra musslor... Rent ut sagt, "have at it". Fast gör det någon annanstans, gör det i era egna länder så att inga oskyldiga drabbas. Jag är så j-a trött på alla dessa (Blattaria eller Blattodea) som härjar i väst.

Knute sa...

Gängkriget - teologiska och ekonomiska spörsmål

Det är lite svårt att förhålla sig till att Hells Angels i Danmark i sitt "Schakal-manifest" framställer sig som försvarare av den västerländska civilisationen gentemot hårdföra muslimska gangstergäng. Enligt MC-gänget bedriver invandrargängen en särskilt smutsig kriminalitet. "De har inte respekt för äldre människor."

Man kan invända att det finns mindre ädla motiv. Men är haschmarknaden verkligen så lukrativ att det bara är den striden handlar om? Skulle det hjälpa att legalisera drogen? Lite kanske, men eftersom det finns ett inslag av jihad i invandrargängens attityd, så kanske man borde be om att polis och domstolar går efter lagen och inte efter vad som är politiskt korrekt. Rättvisan ska vara blind, inte enögd. Detta gäller Sverige i ännu högre grad. Jihad är kriminellt och inte "heligt" krig och skyddas inte av religionsfriheten.

Tyvärr kan det komma att visa sig att Hells Angels inte är några räddande änglar, helt enkelt därför att deras motståndare inte har något problem med rekryteringen:
Muslim-milisen är talrikare, långt mer brutala, slitstarka genom familjerelationer och religiös hängivelse.

Vilka är de verkliga "helvetesänglarna"?

http://dk.hells-angels.dk/default.php?id=16393

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.