09 mars 2008

Dolda kameran i moskén

Verkligheten överträffar dikten heter det. I det här fallet är det sanningen om den islamistiska kolonisationen som överträffar Alien.

I England bedriver man verklig undersökande journalistik. Här är en film gjord av Channel Four som bevisar att islamisternas mål är att ta makten och undertrycka alla "kuffar".

Om det mot förmodan finns någon tokdåre här som tror att det finns någon tvekan om att de mörka islamistiska krafterna vill oss något annat än ont så finns beviset om motsatsen här. Här framgår tydligt att koloniseringen av Väst är organiserad och uppmuntras i moskéerna och att målet är totalt maktövertagande.En kommentar: "Du borde lägga filmen längst upp till vänster, i marginalen, så att den alltid ligger överst i bloggen. Den är ju det slutliga beviset för att vi har rätt, att det inte handlar om någon "fobi" utan att de faktiskt säger att målet är maktövertagande och undertryckande av alla kuffar. Det där med "stat i staten" gäller ju bara tills dess att de är tillräckligt många för att gripa den totala makten. Efter det blir det inte tal om någon stat i staten. Därefter är islam = staten. Det är också inte oväntat men ändå anmärkningsvärt att saudiimperialisternas högste "andlige" ledare fjärrstyr terroristcentralen på direktlänk.

Visst har vi alla intuitivt vetat att det är så här de fungerar. Ändå är det här beviset så fruktansvärt chockerande. Än mer chockerande är att det har tystats ner, att inte alla politiska organisationer kör videon på sina konferenser och utbildningsdagar, att inga ledarsidor eller kultursidor kommenterar den, att inte hela den offentliga sektorn visar den för poliser, lärare, socialsekreterare m.fl., att den inte ligger till grund för Försvarets krigsplanering o.s.v., o.s.v."

12 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Kan inte se videon. Bara en vit ruta under texten när man klickar mitt i. Är det så bara på min dator?

Knute sa...

Videon funkar på min dator. Här är länken för säkerhets skull:

http://www.youtube.com/watch?v=peFQWuk4nuo

Berit sa...

Vad jag inte kan förstå är att man i England har beslutat att arrestera bloggaren Lionheart ( som befinner sig i landsflykt i USA) därför att han varnat för jihadist aktivitet i Luton samtidigt som man tillåter att muslimer uppmanar till hat och våld mot "kuffars".

Jean, om du "rullar" ner sidan något kommer videon fram.

Jean Moulin sa...

Jag försökte titta på jobbet, men där var det bara en vita ruta. Här hemma är det en You Tube-dito.

Anonym sa...

Du borde lägga filmen längst upp till vänster, i marginalen, så att den alltid ligger överst i bloggen. Den är ju det slutliga beviset för att vi har rätt, att det inte handlar om någon "fobi" utan att de faktiskt säger att målet är maktövertagande och undertryckande av alla kuffar. Det där med "stat i staten" gäller ju bara tills dess att de är tillräckligt många för att gripa den totala makten. Efter det blir det inte tal om någon stat i staten. Därefter är islam = staten. Det är också inte oväntat men ändå anmärkningsvärt att saudiimperialisternas högste "andlige" ledare fjärrstyr terroristcentralen på direktlänk.

Visst har vi alla intuitivt vetat att det är så här de fungerar. Ändå är det här beviset så fruktansvärt chockerande. Än mer chockerande är att det har tystats ner, att inte alla politiska organisationer kör videon på sina konferenser och utbildningsdagar, att inga ledarsidor eller kultursidor kommenterar den, att inte hela den offentliga sektorn visar den för poliser, lärare, socialsekreterare m.fl., att den inte ligger till grund för Försvarets krigsplanering o.s.v., o.s.v.

Knute sa...

Anonym, jag infogar din nervkittlande kommentar i inlägget!

Anonym sa...

Jag har nyss avslutat en liten temavecka om islamofobi med en längre utvikning om islamistiska aktiviteter i Europa på Skymningszonen. Den aktuella dokumentären har en självskriven plats i länklistan tillsammans med en hel del andra skakande dokument som även har viss beröring med Sverige... Islamofobi är inget patologiskt tillstånd, vilket namnet antyder, utan ren jäkla SJÄLVBEVARELSEDRIFT! Välkomna! www.rebels.org/bloggen

Jean Moulin sa...

Vi vet att man sålt kassetter som uppmanat till mord på judar i moskén i Stockholm. Vi har Mahmoud Aldebe från Sveriges Muslimska Råd som vill ha sharia för muslimer jämsides med den svenska lagen. Denne islamist samarbetar med socialdemokratiska broderskapsrörelsen. Hans fru kandiderade till riksdagen för centerpartiet. Hos en somalisk terrormisstänkt fann polisen en karta över konstnären Lars Vilks hus.

Ändå fortsätter våra riksdagspartier att förespråka fortsatt muslimsk massinvandring.

Deras förnekelse av problemet påminner om en missbrukares förnekelse av att eller hon har ett problem.

Vi måste chocka etablissemanget till självinsikt. Rösta på Sd!

Jean Moulin sa...

Betänk också att moskébygget i Göteborg finansieras av Saudiarabien. Samma land som i videoklippet på You Tube (från Channels Fours "Dispatches") anklagas för att sprida sin extrema islam via moskéer i Storbritannien.

Hur vore det om Janne Josefsson smygfilmade lite i svenska moskéer.
Förmodligen skulle resultatet bli chockerande.

Ett ansikte utåt, ett inåt.

Här duger inga halvmesyrer. Kräv invandringsstopp nu!

Anonym sa...

Hej vänner,

En av imamerna, vitklädd sitter ner vid enkelt bord, kallar sig själv för Abu Osama bin London. Videon där är tydligen plåtad runt 2006 när han kallar alla kuffar för lögnare etc. någon minut in i reportaget.

Nu det roliga;

Den islamistiske predikanten och terroristutbildaren Mohammed Hamid, alias Osama bin London dömdes på torsdagen 6 mars 2008 till det nya straffet Imprisonment for Public Protection (IPP), det betyder att han skall sitta inlåst så länge domstolen betraktar honom som en fara för den allmänna säkerheten. Det är ett straff som tillkom med den nya anti- terrorlagstiftningen.

Osama skall dock sitta minst 7½ år. Hans medhjälpare Atilla Ahmet fick ett "ordinärt" straff på 6 år 11 månader.

Med den kunskapen blir videon en helt annan att se på. Icke desto mindre skrämmande givetvis men det lindrar något...

/Galenzo

Jean Moulin sa...

Iofs bra, men är ambivalent.

Jag ser ett tydligt mönster. För att våga internera bin London och hans gelikar, cirka 13 procent
av Storbritanniens muslimer, så måste man symboliskt visa opartiskhet genom att åtala t ex medlemmar av
British National Party
, fjortonåriga
skolflickor och landsbygdsaktivister.

Hade man inte haft en massinvandring av anti-europeiska muslimer, så hade man sluppit det.

Det roliga är, som Christopher Hitchens påpekar, att många av flyktingarna i Storbritannien är extrema muslimer som flytt från sekulariserade diktaturer.

Vanity Fair

Anonym sa...

Kafr ja, är man inte troende på den högre makten som är Allah SWT så är man kafr!!!!!! Så är det bara. Det finns inget varken ni eller någon annan kan göra.
Får man inte tala längre?
Judar & Kristna, ja särkilt de sk kristna som går till sina kyrkor när de bara måste, de är de riktiga KAFR! Hade Islam inte varit den rätta och enda religionen att följa så hade inte så många Svenskar, Danskar, Engelsk män mfl inte konverterad till Islam.
De flesta var som er, men när de tog sig tiden och läste den heliga Koranen insåg de att de levde i mörker. Ni har fortfarande chansen att bli förlåtna och komma bort från andra KAFR. All denna sk rädsla är för att ni ser hur stor Islam är och alla tusen systrar och bröder av er sort ni ser och hör dagligen som har eller ska konvertera! Allahu Akbar.
Sitt ni vid era datorer och vänta på (hörsägen) det blir fler som omfamnar Islam varje sekund runt om hela världen! Räkna ut resultatet. Så stopp på Invandring
eller inte, de nya Muslimerna är av era! Deras barn blir Muslimer Inshallah, osv. Det är dags för er att ge upp, för detta är en kamp ni INTE kan vinna! Vilken ni har insett, även om ni inte vill erkänna det för andra, erkänn det för er själva.
Latifa, Muslim.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.