30 mars 2008

Ingen rim och reson

Nu kommer det att bli mera uppståndelse bland turbanerna.

En fd. partimedlem av det holländska Labour Party, Ehsan Jami som också är grundare av Committee of Ex-Muslimer, säger att han producerat en film som visar en sexuellt tänd Mohammed tillsammans med sin nio-åriga fru.

Filmen kommer att släppas nästa månad och kallas "The Life of Mohammed"

En grupp muslimer som sett filmen har redan anmält den som oacceptabel och anstötlig.
Jami själv säger att filmen är mer chockerande än de danska teckningarna.

Man tappar räkningen på hur många som blir dödshotade och det är väl avsikten.


Något som i stället skulle chockera men som anses helt acceptabelt är att Hizbullah söker framtida terrorister i
Libanons skolor. Redan i förskolorna letar man efter energiska, smarta och våldsamma barn. De tas på "utflykter" där de utsätts för propaganda om Hizbullahs martyridéer, böner, mod och ärlighet.
När barnen blir lite äldre genomgår de 9 månaders militärträning.
De som anses lata får hålla utkik vid den israeliska gränsen, de modiga blir krigare/terrorister och de smarta blir spioner.

EU styrelsen upprörs över filmsnuttar om hur de stackars muslimerna kan bli stötta i kanten men sticker huvudet i ökensanden om det som verkligen är av betydelse och skickar miljontals euro till Libanon.

" EU – den Europeiska Gemenskapen, dess medlemstater och Europeiska Investeringsbanken, EIB - är Libanons ledande biståndsgivare." Sedan 1995 har Libanon fått 256 miljoner euro inom ramen för MEDA-biståndet. Sedan 1978 har EIB ställt 479 miljoner euro till den libanesiska regeringens förfogande. Dessutom har EU-kommissionens "Humanitarian Office, ECHO bidragit med ett substantiellt bistånd till de palestinska flyktingarna i Libanon via libanesiska och europeiska Non Governmental Organisations, NGO:s. Uppgift om summan saknas i regeringens PM.

2 Kommentarer:

ProfessorPelotard sa...

Det här kommer naturligtvis också att upplevas som en skymf mot en världsreligion, eller?

Klippet kommer via MEMRI så det är säkert falskt. /ironi

Video: Sharia Expert Defends Child Marriage

From Sweden with Grief sa...

Det går inte att ta in verkligheten i detta inlägg. Barn är barn, inte krigsmaskiner!
Bra att de visar hur denna mannen hade sex med barn, men jag fasar tyvärr för alla pedofilers enorma lycka då de får se barnporr! Inte ett skäl att stoppa filmen, dock. Annars anser jag att barn inte ska spela i sexuella scener med vuxna, vilket verkar bli vanligare idag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.