10 mars 2008

Islamisternas två ansikten"Undercover Mosque" smygfilmar gudstjänster i moskéer som utåt visar upp ett moderat ansikte och talar för demokrati och integration, men som internt prisar avskurna huvuden, barnmisshandel, mord på homosexuella. Målet är en stat inom staten, ett samhälle i samhället, givetvis erkänt som självständigt i förhållande till majoritetssamhällets lagar.

Blir påmind om ett reportage som SVT:s "Dokument inifrån" gjorde om könsstympning av flickor.

Ur reportaget:

"Mamman berättar om lillasystern.

- Jag planerar att åka nästa sommar. Hon är sex år gammal.

Mamman beskriver den Göteborgsförort där familjen bor,

- Alla som bor här och kommer från Somalia, de åker dit med flickorna. När flickorna är 13-14 år åker dom hem och gör det.

I Storbritannien har Dr Faith-Mwangi Powell forskat i hur traditionen att stympa fortlever bland invandrade afrikaner. I den somaliska befolkningsgruppen uppgav 45 procent att de skulle fortsätta könsstympa sin döttrar. Ingen motsvarande forskning finns i Sverige."

Varför finns ingen sådan forskning i Sverige? Därför att man smiter från problemen genom att tiga om dem. Därför att man inte vill ge kritikerna av det mångkulturella samhället argument. Därför att man vill lägga en slöja över verkligheten, så att inte Svensson blir orolig.

Detta är bevisat via censuren som Rädda Barnen ägnat sig åt angående hedersförtryck och genom att Barnombudsmannen blundar för barnmisshandel bland invandrare. Vidare bevisas det av att man i Storbritannien vet hur stor andel muslimer som är för sharia (40 procent !!), som sympatiserar (13 procent!!) med självmordsbombarna i London 7/7, medan vi i Sverige inte vet hur många muslimer i vårt land som gör det.

Därför kan en muslimsk intellektuell (Muhammad Fazlhashemi) i ett debattprogram nyligen hänvisa till den negativa officiella muslimska reaktionen mot Mamoud Aldebes förslag om att låta muslimer praktisera sharia i samband med arv och andra familjerättsliga problem, som ett bevis på att svenska muslimer generellt är moderata.

Men vad säger det om vad genomsnittsmuslimen tycker, han eller hon som regelbundet går i moskén?

Bonus-läsning:

DN debatt: "Regeringen måste stoppa arrangerade äktenskap"
Unsolved Mysteries

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.