09 mars 2008

Ja till högerpopulism


Fotot visar hur Bengt Westerberg, den kände feministen, sätter ned foten och i protest lämnar tv-studion valnatten 1991, när 6,7 procent av väljarkåren röstat in
Ny Demokrati i riksdagen, därmed angivande takhöjden i svensk invandringsdebatt fram till dags dato.

På sverigedemokratiska debattforumet Exilen anser en skribent att Sd borde uppträda mer "högerpopulistiskt", något som jag tjatat om i evigheter.

Skulle bara vilja tillägga, till de exempel som skribenten på Exilen nämner, att Sd borde ta efter Dansk Folkeparti, som i brottsbekämpande syfte är för gratis heroin till heroinister.

Vidare kunde man kräva ett slopande av sexköplagen, eftersom den a) är rättsvidrig, b) omyndigförklarar vuxna människor, c) tar i anspråk polisiära resurser som skulle kunna användas till mer angelägna uppgifter.

Överhuvudtaget intaga en mer libertariansk hållning i så kallade moralfrågor, utom då i abortfrågan, där man ligger helt rätt, när man kräver sänkt övre gräns till vecka 12. (Viktigt för att kunna sno väljare från kristdemokraterna.)

Sd skall också ha beröm för att man motsätter sig halal- och kosherslakt samt omskärelse av smågossar annat än av medicinska skäl. Trots oförskämda påhopp om "folkmord" från vissa debattörer.

SvD, Dansk Folkeparti, Fremskrittspartiet , Sobran.com, The American Conservative

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Exilen är inte något sverigedemokratiskt forum.

Däremot har kanske tonvikten på debatterna legat på kritik mot den i vårt land vansinniga massinvandringen.

Exilen är vad jag vet, annars öppen för alla åsiktsriktningar.

Pga att alla riksdagspartierna kräver att Sverige skall ha en generös invandringspolitik, så kanske sympatierna för SD ligger bäst till där, då de verkar vara det enda alternativet med en sansad dito.

Jean Moulin sa...

Tack för rättelsen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.