10 mars 2008

Låg humortröskel på internationella kvinnodagenMuslimska flickor är rasande och känner sig förlöjligade av modevisning. Dagbladet, tips Hodja

5 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Det ska väl bara var svart, svart och någon nyans av blått som de accepterar skulle jag tro. Detta var en smart modevisning eftersom man tolkar det muslimska modet i norsk tappning. Det borde glädja dem att de blir tagna på allvar, men allt som värdlandet gör är kränkande.
Det är samma tendens om man öppnar munnen i Sverige, det vet jag av personlig erfarenhet, en svensk kränker bara med sin närvaro och än värre är om svensken öppnar munnen och har en åsikt och försöker förstå iallafall, för vi är rasister och vill bara tråka dessa känsliga människor. Hur kan man vara känslig om man praktiserar sharia, då måste man ha stängt av rejält anser jag.

Knute sa...

Precis Ultra! Det var ju en serös modevisning av en firma som tillverkar och säljer och marknadsför burkor. Så de muslimska jäntornas reaktion var orättvis.

Burkan började som ett talibanskt fenomen i Afghanistan, och nu marknadsförs den i Väst som ett sätt för tjejer att gömma sig om de har en "dålig dag". Suck.

- Hvorfor har dere nå laget en burkakolleksjon?

- Det er visse fordeler ved en burka. Vi vil gjøre det mulig for nordmenn å gå i burka. Det er bare vi som selger burka i Norge, sier Maria Kartveit til Dagbladet.

- Er det noen særlig etterspørsel etter burka i Norge?

- Vi vet at det er etterspørsel, og det kan bli mer. Vi oppfordrer norske jenter til å gå i burka. Den kan brukes til så mye. Har du en dårlig dag er det bare å gjemme seg i en burka. Vi bestemte oss for å lage en ny burkakolleksjon som viser mer av folks personlighet og er tilpasset norsk klima og livsstil, sier Maria Kartveit.

Anonym sa...

M-mm, men detta va la bra. Om jag gifter mig med någon vill jag att hon går med burka så att det är mindre fara för att någon försöker sig på henne.
Vore i alla fall en bra idé.

Jean Moulin sa...

De "norska" muslim-jäntorna borde vara glada, eftersom syftet uppenbarligen är att få fler norska kvinnor att bära burka. Det säger ju skaparna av de kontroversiella burkorna själva!

Med andra ord ser vi hur islamiseringen av Norge fortskrider, trots att deras invandringskritiska parti, Fremskrittspartiet, i vissa opinionsundersökningar är Norges största.

Det får mig att undra om något skulle förändras om Sd kom in i riksdagen.

Om och om igen upprepas att Ny Demokrati bidrog till en skärpning av svensk invandringspolitik.

Men om så är fallet, hur kan vi ha den största invandringen i EU?

Anonym sa...

Tyvärr så fick ju inte Ny Demokrati ett jota att säga till om,fasten dom nästan fick mera röster än FP och C tillsammans!!! Jag är rädd för att det kanske kommer att bli det samma för SD! Att PK partierna kommer att vägra att samarbeta med dom! Men det är ju skrämmande att Kottepartiet nästan fällde en regering med endast 4.5%!? Först måste SD in det är det som gäller nu bara!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.