14 mars 2008

Sharia-union II


För första (?) gången i världshistorien nämns Eurabia i svensk press, det är Svenska Dagbladet som berättar om EU-toppmötet i Paris den 13-14 juli i år, då beslut ska fattas om att ett tiotal arabstater ska bli medlemmar i Europaunionen.

Inga nya pengar ska tillföras, skriver tidningen. Det stämmer inte. Den
europeiska investeringsbanken har en plan färdig, som betyder att de fattiga araberna strax kan disponera över våra pengar till utbredningen av sharian:

"Länderna från bägge Medelhavskusterna ska alla sitta vid samma bord för att träffa beslut, de ska alla ha samma makt, samma möjligheter. Och de ska ha heltidsanställda till rådighet för att administrera fonderna till utveckling och ekonomisk växt i regionen," sa bankens vicepresident.

Sharia-union, Eurokraterna är förrädare

10 Kommentarer:

Therese sa...

Idiot- de ska inte bli medlemmar i "Europaunionen", som du skriver (det heter Europeiska Unionen), utan bara bekräftas som effektivare samarbetspartners, och utan att det tillförs några nya pengar från Bryssel alls, de flesta av EU:s grannar tar redan del av EU-pengar för samarbete inom till exempel polis- och gränssammanhang. Vad gäller Nordafrika så är EU särskilt påtryckande för att få igång samarbete vad gäller arbetet med att stoppa afrikanska invandrare att komma till Europa- borde väl vara ett behjärtansvärt syfte för en rasist som du. Du har i alla fall bevisat tesen: rasister är 1. unga outbildade män med begränsade kunskaper, allmänbildning och skolgång, 2. sura gamla manliga pensionärer.

Anonym sa...

Det är väl tur att EU startar ett seriöst samarbete med arabländerna på andra sidan havet istället för att låtsas om ingenting, låta främlingsfientligheten gro och misslyckas med immigrationsreglering...

Jean Moulin sa...

Formellt kanske inte arabländer skall bli medlemmar, men så här skriver Svenska Dagbladet: "I förslaget till slutsatser säger EU-ledarna att en union mellan EU och icke EU-länder runt Medelhavet ska inrättas, med avstamp vid ett toppmöte i Paris 13 juli i år.

Unionen runt Medelhavet är ett franskt förslag som tonats ned sedan en rad medlemsländer, med Tyskland som främsta vapendragare, uttryckt stora reservationer mot den ursprungliga idén."

Dels talas om en union mellan EU och arabländerna, dels om "unionen runt Medelhavet", dels om ett mer långtgående franskt förslag, som tonats ned.

Om denna union leder till öppnare gränser mellan regionerna, vilket man väl får anta, så kanske - i bästa fall - illegal invandring från länderna utanför kan nedbringas, men det innebär istället ökad muslimsk invandring från länderna inom "unionen".

Jean Moulin sa...

Therese borde kanske även ta till sig detta:

"EU vill öppna dörrarna för invandring från Afrika och Asien [. . .]
Till den nya strategin hör öppnandet av ett migrationskontor i Bamaki, Mali. Hit ska afrikaner som är intresserade av att flytta kunna vända sig för information om vilka jobb som finns i Europa. Fler liknande jobbcentraler väntas öppnas på andra ställen i Afrika."
DN

Anonym sa...

therese sa

"Du har i alla fall bevisat tesen: rasister är 1. unga outbildade män med begränsade kunskaper, allmänbildning och skolgång, 2. sura gamla manliga pensionärer."

Beklagar, men du måste ha blandat ihop äpplen och päron eftersom du tydligen inte har den minsta aning om vad rasist betyder då du använder ordet i det här samanhanget! Hur är det med din egen intelligens och intellektuella nivå? Vi i vår familj (3 akademiker) känner oss inte alls träffade av din beskrivning. Det enda som du lyckas bevisa genom ditt påstående, är din egen inskränkthet!

Jean Moulin sa...

Har man inga argument använder man så kallad "härskartekniker", dvs. förminskar eller förlöjligar. Precis som Therese.

Jean Moulin sa...

Fascinerande
bilddokument:

kung Hussein gör "hårdrocktecknet"

liksom

Berlusconi

Sarkozy

Precis som
George Bush och
Bill Clinton.

Kan det vara en tillfällighet?

Knute sa...

I praktiken är Island, Norge och Schweiz medlemmar av EU, med fri rörlighet för personer, varor, tjänster och kapital. Associationsavtalen med länderna söder och öster om Medelhavet syftar till att de ska få ta del av dessa "fyra friheter" redan om två år, år 2010. EU beslutar om mycket över våra huvuden, och mer lär det bli när den nya konstitutionen träder i kraft, den som vi inte får folkomrösta om.

Anonym sa...

"Inga nya pengar ska tillföras,"

Man kanske menar att arabstaterna inte kommer att bidra med pengar till EU pga fattigdom. De kan inte bidra men de kan daremot krava bidrag fran "de rika" landerna, darfor kanske EU betalar for allt i samband med alla dessa forhandlade avtal.

Hur hamnade teresas inlagg har, det finns ingen rasist har. Komisk motsajelse, rasister ar 1. unga, 2. gamla, teresa kanske menar att alla ar rasister, unga och gamla. Om man tror att alla ar rasister sa maste man vara paranoid. Du kan tala for dej sjalv, ditt inlagg visar en total intolerans och barnsligt resonemnag i ditt forsok att vara klok. Gissningsvis en 14-aring svenskhatare.

Jean Moulin sa...

Paus i "Let's dance": tack för rolig replik, Peter.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.