27 mars 2008

Ständiga lögner

Alla människor ljuger någon gång men det finns en del som ljuger så ofta att de inte tycks minnas vad de ljög om.
Bill Clinton ljuger om sex och Hillary ljuger om allting.
Bill är känd för sin charm och utstrålning och Hillary för att vara en riktig ragata.

Den senast avslöjande lögnen är den om att hon var utsatt för beskjutning under sitt truppbesök i Bosnien 1996.
När hon berättat om händelsen vid ett flertal intervjuer och andra som var där påpekade lögnen, urskuldade sig Hillary med att det var en felsägning.
Om man blir utsatt för beskjutning är de så dramatiskt att det kommer man verkligen i håg. Tro mig, jag har personlig erfarenhet av det. Det är ingenting man "råkar" säga i hastigheten.

Hon har hävdat att hon spelade fotboll för sin skola som tonåring men hennes skola hade inte ens ett fotbollslag under 60-talet.

En annan fabrikation är att hon fick sitt namn efter Sir Edmund Hillary, han som besteg Mount Everest, men han utförde inte det dådet och blev berömd förrän 5 år efter Hillarys födelse.

För att framstå i en bra dager inför newyork-borna hävdade hon att hon alltid varit en Yankee-fan trots att hon växte upp i Chicago och hejade på the Cubs.

Efter sept. 11 fiskade hon efter sympati genom att säga att hon varit så orolig därför att Chelsea varit i fara eftersom hon joggat runt World Trade Center under attacken. I själva verket låg Chelsea hemma och sov och väcktes av ett telefonsamtal från en vän.

Det är ingen ände på lögnerna, dessa är bara ett fåtal och jag har inte ens dragit fram alla skandaler under hennes tid i Vita Huset.

Denna kvinna är en korrupt lögnhals, uppslukad av maktbegär och allt hon säger och företar sig är lismande och kusligt.
Dessutom representerar hon allt som är fel med Amerika: Växande regering, höga skatter, etablering av sociala beroendeprogram, ansvarslöshet...

Hon arbetar stenhårt för ett socialistiskt/kommunistiskt ekonomiskt system som har misslyckats överallt annars i världen, men hon ser det som sin plikt att införa det.

Videon med Hillarys beskrivning av händelsen i Bosnien finns här under "Hillary reedemed?
Är det någon som tror att det var en felsägning?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.