09 mars 2008

Vem vinner egentligen?

Holländska TV bolag, privata och statliga har beslutat att inte visa Geert Wilders film "Fitna" eftersom man är rädd för muslimer och befarar våldsamheter i landet.

Regeringen har intensifierat sin terroristbevakning och höjt nivån från "begränsad" till "betydande" Justitieministern: "Vi har inte sett någon konkret indikation på att en omedelbar attack är förestående i Holland men ökade internationella hot har gjort att vi har höjt nivån på bevakning"

Wilders, som är besviken på att inget TV bolag vågar visa hans film ocencurerad, har satt upp en web.site (www.fitnamovie.com) där han planerar att visa filmen den 28 mars.

Om så sker har Taliban hotat att attackera 1600 holländska soldater.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi väntar.

Knute sa...

Magnus Orerar skriver om Wilders kommande film:

Wilders torde trampa på en extremt öm tå. Tillåts han inte trampa på den av hänsyn till islam befinner vi oss sannolikt på en transportsträcka mot den fascism dagens politisk-religiösa islam representerar.

Jag anser att det är absolut nödvändigt att Wilders får säga det han vill säga -- att hans synpunkter får en röst -- om friheten i vårt samhälle ska överleva en situation där islam blir den största religionen och muslimer kommer i majoritet. Ja Wilders synpunkter måste i det fallet rent av få ett genomslag som förändrar islam!

http://magnusorerar.blogspot.com/2008/03/fitna-coming-soon.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.