09 mars 2008

Väljer man att flytta hit ska man följa Sveriges lagar


Bild: Skolprotest i Rinkeby, Stockholm

Det kostar att vara god och försörja somaliska invandrare och låta deras barn gå på muslimska förskolor fast föräldrarna inte arbetar. Tiotals miljoner kronor har förskingrats av ägarna till dessa skolor och skickats till jihadkrigare i hemlandet.

Det skulle behövas mer brandkår och polis för att klara av problemen i invandrarförorterna men det har staten inte råd med, därför att invandringen kostar. En ond cirkel.

18 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde att bilden var tagen i Somalia.

Anonym sa...

Politikerna motarbetar sina egna multikulturella drömmar, genom att tillåta dessa enklaver med egna förskolor mm. Bara bilden skrämmer ju en och att mittemot Tensta i Huby mm ser det likadant ut.

Anonym sa...

Bismillahi betyder "I allahs namn" på arabiska - vilken trevlig förskola - och bara somalier, jag trodde bilden var från Mogadishu....herregud, vet våra politiker hur det ser ut i våra storstäders ghetton? Och vad som närs i dess barm, av våra skattepengar...

Anonym sa...

Dom har inte kommit hit för att dom gillar våra lagar. Dom har kommit hit för att sverige är det enda landet i världen man kan driva runt i hucklen och få betalt för det. Och om inte afrika har kunnat förändras nått strots alla miljarder som pumpas in årligen, humanitär hjälp, medicinsk personal projekt efter projekt.
HUr tror ni då att dessa männsikor skulle någonsin kunnna integreras i det svenska samhället. Obs ett samhälle som igenligen inte finns kvar utan bara består av ja vet inte vad...

Anonym sa...

Det lustiga med det här är att kritik endast kan framföras anonymt på nätet. Konflikträdslan (jag inräknat) ledar till att alla är extremt politiskt korrekta när man inte har en skärm att gömma sig bakom.
Den politiska eliten har ändå en uppfattning som skiljer sig gentemot folket (pöbeln, kanske de säger) och de kommer troligtvis inte ändra den åsikten.

Anonym sa...

Vilka männsikor, dom protesterar - dessa somaliska islamiska kvinnor - mot att svenska skattepengar inte ska användas till islamisk satnism.

Behöver vi dessa människor i Sverige? Vad bidrar dom med?

Dom sitter hemma och gestikulerar, viftar med händerna under hakan - och indoktrinerar sina barn i islam.

Anonym sa...

vilka kravmaskiner dessa hucklen är.
Det var likadant i Göteborg när nån " pengafömedlare " blev häktad. De protesterade mot att deras anhöriga i Somalia kunde få sina pengar längre som de skickar ner. Det handlar om stora pengar som skickas ner varje månad 10 -tals miljoner.

Anonym sa...

Upprörande! Är den här bilden tagen i Sverige? jag trodde det var i något muslimskt land - man blir ju rädd! Vi har själva utvandrat till ett annat Europeiskt land och här ser det fortfarande europeiskt ut. Förutom att alla kvinnorna på bilden är förtryckta av islam verkar de inte ha förstått någonting!

Anonym sa...

Tack allah for att dessa forskolor stangdes...

Markligt nog far olika namnder och Stockholm stad skulden for att sa ar fallet, mycket markligt men knappast forvanande.

Anonym sa...

Alla borde inse att det var ett bluffbolag och att hela plundringen av skattepengar var uppgjord från första början. Det är enbart naivt och kontraproduktivt att tro något annat. Säkert kalkylerade man också från början med att det hela skulle avslöjas förr eller senare men att man då kunde låta några vänligt sinnade journalister och fotografer dokumentera det stora lidande den somaliska gruppen skulle utsättas för om skolan lades ner.

Anonym sa...

Verkligheten överträffar dikten heter det. I det här fallet är det sanningen om den islamistiska kolonisationen som överträffar Alien.

I England bedriver man verklig undersökande journalistik. Här är en film gjord av Channel Four som bevisar att islamisternas mål är att ta makten och undertrycka alla "kuffar":

Om det mot förmodan finns någon tokdåre här som tror att det finns någon tvekan om att de mörka islamistiska krafterna vill oss något annat än ont så finns beviset om motsatsen här. Här framgår tydligt att koloniseringen av Väst är organiserad och uppmuntras i moskéerna och att målet är totalt maktövertagande:

http://www.youtube.com/watch?v=peFQWuk4nuo

Lyft gärna upp länken i bloggens ram så att så många som möjligt får möjlighet att ta del av den.

Anonym sa...

Ja visst är det fantastiskt vad man kan kräva när man söker skydd i ett annat land.

Allt i det nya landet ska anpassas, och alla krävda ändrinigar kan skyllas på religionen.

Nej - det är nog dags att lägga om kursen och kräva anpassning. Passar det inte går det ju att åka till något annat land!

Anonym sa...

HÅRDA FAKTA:

Arbetsinkomst år 2005
för personer 20-64 år bosatta i Göteborgs kommun.

KVINNOR
Medelinkomst för hela gruppen
Födda i Somalia 41 000
Övriga utrikes födda 118 000
Svenskfödda 192 000

Medelinkomst för dem som har någon arbetsinkomst
Födda i Somalia 73 000
Övriga utrikes födda 166 000
Svenskfödda 214 000

MÄN
Medelinkomst för hela gruppen
Födda i Somalia 74 000
Övriga utrikes födda 164 000
Svenskfödda 267 000

Medelinkomst för dem som har någon arbetsinkomst
Födda i Somalia 137 000
Övriga utrikes födda 219 000
Svenskfödda 298 000

Arbetsinkomst är summan av löneinkomst, näringsinkomst, sjukpenning, föräldrapenning och dagpenning vid utbildning och tjänstgöring (repetitionsutbildning) inom totalförsvaret.
Siffrorna är avrundade till hela tusental.
Källa: SCB, Inkomstregistret

Hämtat från G-Ps artikelserie om somalier 2007-10-28

BOTTOMLINE: muslimer lever gärna av svenska skattebetalare, men jobbar helst inte, då kan du ju ej sitta i moskén hela dagarna och lyssna på Imamernas hat-prat på arabiska.

Knute sa...

Tack för länken till Undercover Mosque! lägger in den i en ny postning!

Anonym sa...

Sluta skyll alltid på Islam. En religion kan inte hjälpa vad som görs i dess namn.

Berit sa...

Jenny, läs några verser i Koranen och tala om för oss sedan vad man ska skylla på!

För att göra det lite lättare för dig, ta en titt på Skafferigodis .

Anonym sa...

Det är fult att säga det.
Men Sverigedemokraterna är ett parti som vill minska invandringen till Sverige.

Det kostar lågt räknat 261 miljarder 2007.
Det konstiga är att man vill inte gå ut med dom riktiga siffrorna.

Ekonomistyrningsverket jublade högt att förra året gick Sverige 134 miljarder pluss.

Invandringen kostade dubbelt så mycket som överskottet som jublades åt.

På 60-70 talet låg Sverige på 2.a plats i Välståndslistan efter Schweiz. Idag ligger Sverige på
20.e plats.
Hur kommer det sig?

En bidragande orsak är att Sverige aggera som soptipp för alla som vill komma.
För inget annat land vill ta emot så många.

Anonym sa...

Jaa, ni har faktiskt rätt! Somalier& invandrare kommer endast till Sverige för att de kan få bidrag här, de är ju trorts allt fattiga och hotade i sina länder! Muslimer kommer inte till Sverige för att ta över västländerna! De kommer hit för att de behöver hjälp, alla är hotade i sina länder! Men ni verkar inte fatta det! Men ja jag håller med om att några (ett flertal) somalier skapar oreda i landet! Men det betyder ju inte att de ta över Sverige eller ett annat europeiskt land. Men en annan sak som stör er som hatar muslimer (utan att veta något om dem) är att de tar med sig sina kulturer och religioner till Sverige. Och varför ska man ens bry sig om vad en annan person tror på, varför ska man bry sig om vad en annan person lär sig??? Varför ska man bry sig om vad en annan person tror på?????????För muslimer går ju inte hem hos er kristna och blir arga för att ni läser bibeln?! eller blir de det?? Jag förstår inte varför man ens ska lägga i sig! Och ja! Många muslimska invandrare jobbar inte men, för det mesta är det kvinnorna som gör det, men det är för att i deras hemländer jobbar kvinnorna hemma (alltså är de alla hemfruar) och de flesta män med familjer jobbar för att de ska kunna försörja sina familjer! Men sanningen är att de flesta som inte har familjer inte arbetar! de lever på bidrag! Och det är för det mesta ungdomar! Och det där skattebrottet den somailska kvinnan har inget med somalier!! Bara för att kvinnan som gjorde skattebrottet råkade vara en somalier/Muslim betyder inte att alla muslimer/somalier visste om det! De stackars barnens föräldrar som blev drabbade visste väl inte hur kvinnan som gjorde skattebrottet skötte sin bokföring!! Så jag skyller på skatteverket

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.