01 april 2008

Barn och kvinnomisshandel


Nästan alla håller med om att det finns inget vackrare än ett litet barn...entusiasmen, oskulden, den naturliga intelligensen tar andan ur oss.

Vad är det då som så fullständigt tar över en liten flicka att hon självsäkert mässar framför TV kameror: "När jag vandrar in i Jerusalem kommer jag att bli en självmordsbombare."
Eller en liten pojke: "Vi kommer att förgöra despoternas tron så att de får känna på dödens eld."

Vad har hänt dessa barn under deras tidigaste år som förgiftat deras själar och styrt in dem på en väg som leder till vansinne och dödande?

Vad händer i deras hem, skolor och moskéer som medför att de spänner på sig bomb-bälten och dödar sig själva och oräkneliga, aningslösa oskyldiga på en pizzeria?

Hur kan en ung man efter att ha vuxit upp tillsammans med mor, far, systrar och bröder plötsligt knivhugga sin syster inte bara en gång utan dussintals gånger bara för att hon gick hand i hand med en man som inte var en släkting?

WND's Whistleblower ställer dessa frågor och många fler och ger exempel på andra ofattbara företeelser som utförs under beskydda av Sharialagar.

Rapporter om "hedersmord", kanske så många som 5000 varje år; unga kvinnor som piskas och stenas sedan de våldtagits.

WND säger: "Detta är fullständigt kriminellt patologiskt vansinne. Det är grundat i en dödlig blandning av hat och sinnessjuk filosofi, båda så djupt rotade och så massivt underbyggda att det knappast finns någon person som läser detta som ens kan föreställa sig en sådan extrem barnmisshandel."

Sista delen av ovanstående mening meningen ifrågasätter jag.
Det har visat sig att vi har några regelbundet återkommande kommentatorer som jag tror själva blivit utsatta för denna misshandel under sin barndom.

3 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Mycket bra info. från dig och World Net Daily.

Svårt att hitta något positivt att skriva om muslimska nationer.

Som vi vet lär palestinsk tv via sina barnprogram ut jihadism och judehat.

Bilderna av småbarn i förskoleålder i bombbälten (förhoppningsvis attrapper) är många.

I anti-sionismens och den mångkulturella toleransens namn förhåller sig våra ledare och intellektuella likgiltiga till dessa fenomen.

Naturligtvis försvinner inte dessa attityder som genom ett mirakel när man immigrerar till Europa. Och även i de fall de aldrig fanns där från början, kan de uppstå hos ens vuxna barn.

Glöm ej att 13 procent av alla brittiska muslimer hyllar självmordsbombarna i London som martyrer.

Våra svenska myndigheter har tydligen ingen aning om motsvarande siffror här. Eller mörkar de dem?

WND

Jean Moulin sa...

I mitt Sverige

Vilken uppväxt!

Anonym sa...

25% av svenskarna hyllar USA:s bombningar av Irak och Afghanistan. Muslimer verkar mycket mer moderata än svenskar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.