18 april 2008

EU inför dödsstraff i Europa

EU:s nya författning återinför dödsstraff i Europa, meddelar bloggen Euro-med.

Det står inte i traktaten, men i en fotnot, att vi med Reformtraktaten också accepterar EU:s Charter, som säger att det inte finns dödsstraff - och så i en fotnot: ”vid fall av krig, kravaller, uppror” är dödsstraff möjligt.

Detta är upprörande, därför att de placerar det i fotnoten till en fotnot, och man skall vara superexpert för att komma på det!!!

Nu blockeras folkomröstningar om denna traktat effektivt av europeiska politiker, som föredrar att hemlighålla traktatens innehåll, vilket de ju lätt kan göra, idet systemet förefaller att kontrollera våra förbluffande stillatigande medier fullständigt.

Bild: EU-kommissarien Wallström är den som ansvarar för EU-kommunikationen, dvs EU-censuren.

En grund till att hemlighålla traktatinnehållet är kanske självändringsklausulen i artikel 48, stycke 6 och 7, som gör det möjligt för eurokraterna att ändra Författnings-Reformtraktaten efter sitt behag när som helst utan att fråga oss.

Denna traktat gör EU:s diktatur "laglig"!

Ett exempel på EU:s maktfullkomlighet kan man se i EU:s snabba handlande vid Kosovos självständighet, långt innan den blev utropad, och det var total oenighet mellan EU-medlemmarna. Men EU-byråkratin sände ändå 1800 soldater och poliser. Och därvid sa de: "Vi är likgiltiga för medlemmarnas åsikt".

* * *

Kusligt, dödsstraff vid fall av förbrytelse mot EU-staten. Det hade nog inte många väntat sig. Det är bara för mycket, det är knappt man 'orkar med insikten att som modern människa få uppleva något som man trodde tillhörde ett passerat stadium i mänsklighetens utveckling mot all högre livsformer'. Inte för att jag personligen helt är emot dödstraff, men i så fall för avskyvärda våldsbrott, inte för politiska brott. Det börjar likna Sovjetunionen.

PS. Än är det inte kört. Riksdagsbeslutet i höst ska fattas med kvalificerad majoritet. Tre fjärdedelar av ledamöterna måste rösta ja om Sverige ska ratificera EU-traktaten. Ynkligt om inte en fjärdedel av dem skulle våga följa folkviljan och protestera mot partipiskan!

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Denna traktat gör EU:s diktatur "laglig"!

Var det inte Adolf Hitler som vann makten idemokratiska val? Och nu görs samma sak fast på "laglig" väg och "kryddas" dessutom med dödsstraff!

Sverige är fantastiskt!

Knute sa...

Från Thoralf Alfssons blogg:

I dag kom regeringens utredning om de allmännyttiga bostadsbolagen.

Jag lyssnade på P1 Ekot idag och där fick jag höra något spännande som jag undrar om det bara är jag som reagerat på.

"Det här tredje förslaget intresserar verkligen bostadsminister Mats Odell.

– Det som är bra med den är att det finns en politisk majoritet bakom den i SKL:s styrelse, och jag utgår ifrån att den också avspeglar majoriteten i Sveriges riksdag. Om den hade varit förenlig med EG-rätten, vilket ingen av oss vet, så hade den varit väldigt smaklig att kunna genomföra. Låt oss nu titta på om den är det, jag hoppas att den är det."

Snacka om överstatlighet!

Vi kan inte längre bestämma över vår egen bostadspolitik i det vårt eget land.längre.

Jean Moulin sa...

Detta är einer kriegserklärung!

Jean Moulin sa...

Beska Droppar

Anonym sa...

Skab en modstandsbevægelse, som i Danmark under krigen.
Så vil de gode skandinaviske kræfter bestemme, hvem der skal dø.

falkeøje

Anonym sa...

Eu börjar mer och mer likna ett kejsarrike. Ett slags modernt Österrike-Ungern i kollosalformat.
Det kommer inte att hålla i längden. Det blir en våldsam explosion när Kejsarriket faller i småbitar.

Anonym sa...

Storm i ett vattenglas, en höna av en fjäder. Som vanligt.

Knute sa...

Joakim, i praktiken dröjer nog införandet av dödsstraff, men vad säger du om SJÄLVÄNDRINGSKLAUSULEN?

Efter att traktaten är godkänd av alla 27 medlemsländer behövs inte deras godkännande i fortsättningen.

Jean Moulin sa...

Tripp, trapp, trull:

1) Europol får diplomatisk immunitet.

2) En europeisk arresteringsorder som gör att en svensk kan utlämnas till annat EU-land för något som är kriminellt där, men inte i Sverige.

3) Som kronan på verket: dödsstraffet återinförs.

Anonym sa...

4) Tvångs införande utav Euron i ALLA EUs medlemsländer, allt detta och mycket mer i det som nu Sveriges beslutsfattare nu har godkänt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.