21 april 2008

Islamisk Armé


En av Irans högsta religiösa ledare säger att landet bör etablera sig som en militärisk supermakt för att försvara alla muslimer.

"Det dröjer inte länge förrän vi når den punkten när vi har de mäktigaste vapnen i världen så att ingen kommer på tanken att invadera våra gränser", Ayatollah Ahmad Jannati under fredagsbönen i statlig radio.

"Och inte bara våra gränser utan alla Islams gränser...Vi måste försvara förtryckta muslimer överallt så att våra fiender inte vågar anfalla Afghanistan, Palestina och Irak."

Vid den årliga
Militärdagen i Tehran flög dussintals jetjaktflyg och andra krigsplan för att visa upp sin styrka.
Irans Shahab-3 missil, med en räckvidd både till Israel och södra Europa, var en del av uppvisningen där man taktfast ropade, "Död åt Amerika, Död åt Israel"

UN sitter och tittar på medan Iran fortsätter att utveckla och bygga upp sin militära styrka och anser tydligen att det bara handlar om oförargliga människor.

Om Ayatollah Jannitis får sin önskan uppfylld vad det gäller "att försvara förtryckta muslimer överallt" kan ni lita på att det betyder att islamisk terrorism kommer att främjas över hela världen.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Egentligen spelar det ingen roll hur mycket skägglurkarna rustar upp... De är totalt värdelösa som soldater. Det enda de är kapabla till är att terrorisera obeväpnade civila och självmordsbomba. Förvisso är det ett skrämmande scenario att de utvecklar massförstörelsevapen, men eftersom de är så kapitalt dåligt utbildade, så kommer förhoppningsvis bomben att gå av i händerna på dem.

Därmed inte sagt att jag inte förespråkar en preventiv insats mot Iran! Helst från Israels flygvapen! Det är dags att ta av sig handskarna och smälla på jihadisterna en gång för alla!

Anonym sa...

Iran är inget hot mot världsfreden. USA är det men inte Iran. Det enda de kan göra med kärnvapen är att trygga sina egna gränser och inget annat.

Anonym sa...

Fast skulle kanske föredra ett kallt krig mellan Väst och Islam, så att den här jävla multikultiidén kan avskaffas och alla moskéer stängas och alla mullor/imamer skickas tillbaka.

Anonym sa...

Håller med Tokarev. Skulle också vara intressant om någon kunde förklara varför araber, iranier och liknande är så usla soldater.
Är det klanmentaliteten som gör att lojaliteten inte främst ligger hos det egna förbandet eller vad?

Anonym sa...

En diktatur som tänker skaffa sig kärnvapen och som stöder terror mot civila och vill att ett annat land i regionen skall förintas och det tycker någon i de anonymas skara att det inte är ett hot mot freden?
Någon behagar skämta. Så perversa världsbilder kan inte finnas ens i Teheran eller hos Nordiska Motståndsrörelsen eller vad de kallar sig just för stunden.

mohammed sa...

iran har rätt att skaffa sig kärnvapen för syfte till ge landet energi..o värför inte skaffa sig också kärnvapen...iran är hotad av israel som är världen största kärnvapen land, israel ljög för världen om sitt tillverkning av kärnvapen på 1980 talet genom att säga att kärnvapen fabrikerna i naqb öknen var vanliga industri fabriker...kolla bevisen avslöjade israels galna kärnvapen tillverkning, ). F.d. israelisk kärnfysiker och kärntekniker som 1986 avslöjade Israels kärnvapenprogram samt landets innehav av dessa vapen,Mordechai Vanunu.Vanunu tjänstgjorde vid kärnanläggningen Dimona i Negevöknen 1986.Han fördes till hemlandet och blev dömd till 18 års fängelse, av vilka han kom att tillbringa 11 i isoleringscell.
han avslöjade att israel tillverkade årligen massor av kärnvapen, 30 kg plutonium per år tillverkade israel. Han blev djupt oroad av farorna med det hemliga kärnvapenprogrammet, det kan ju förstöra hela världen med sånt stor tillverkning, och världen nu vet fortfarande att israel kärnvapen proggramm är fortfarande igång o ingen fördömer det o FN håller tyst om det . som istället borde också ge de sanktioner.israel tänker utrota alla arabländer och specillet iran..så iran har i min åsikt också rätt att försvara sig..själv är jag emot krig..för det kan skada hela jorden och befolkningen.
värför ska bara iran själv sluta med sitt kärnvapen och usa o israel och andra länder fortsätta skaffa. vad vinner iran på detta skämt, hela saken är att usa och israel tänker tänker anfalla iran och hamna i ännu misstag som i rak..om hela världen ska bli säkert som måste alla bli av med kärnvapen, samt att israel slutar med sitt förtryck på palestinierna.

Berit sa...

Mohammed, har du någonsin funderat över varför Israel inte utrotat alla arabländer inklusive Iran när de haft kärnvapen så länge och Iran först nu skaffar dem?
Om deras avsikt varit den du tror kan jag inte tänka mig att de är så dumma att de väntar på att Iran skaffar bomber.
Det är nog svårt för dig att självständigt tänka utanför de inrotade muslimska banorna men försök.

Berit sa...

Ytterligare en sak, Mohammed.
När har du hört israeliska ledare gapa:"Död åt Iran?"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.