05 maj 2008

68-idioterna och massinvandringen

För 40 år sen var Sverige ett oskuldsfullt ställe med unik jämställdhet mellan könen och mellan fattiga och rika. Och ett unikt välfärdssystem. Men den nya generationen var inte nöjd utan ville ha ännu mer socialism och bidrag. Och sen kom den muslimska massinvandringen, förberedd av 68:ornas Sovjetinspirerade politiska korrekthet = förbud att tala om etniska och kulturella skillnader.

Den toleranta svenska kulturen var oförberedd och resultatet ser vi nu, påfrestningar på det överdimensionerade välfärdssystemet och det underdimensionerade rättsväsendet. Kriminalitet, misstro och självcensur. Folk vågar inte yttra sig, varken i vardagen eller i media.

Det har till och med gått så långt att det är räknas som ett rasistiskt brott att ifrågasätta multikultur = islam = kvinnoförtryck. Helt sjukt på min ära, tur att folk börjar vakna upp ur sin sosseröda dröm och blir varse den mardrömslika verkligheten.

"Jag tror att en stor del av stödet för sverigedemokraterna egentligen är ett stöd för det fria ordet."
länk

År 1965 sa statsminister Tage Erlander: "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden." länk

Just ett sådant folk är sårbart, som levt isolerat i hundratals år. Inga krig och ockupationer, ingen invandring i större skala. Det går inte att vrida klockan tillbaka men det är dags att tänka efter nu, fem minuter i tolv.

Läs vad Conservative Swede skriver på
Gates of Vienna: Mourning the Disappearance of a Culture

Idag stängdes bloggen Muslimska friskolan efter allvarligt hot. Islamister och politisk korrekthet i förening stryper yttrandefriheten. länk

På tal om det underdimensionerade rättsväsendet: åklagarmyndigheten har kollapsat, ungas brott läggs på hög. länk

5 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Enligt regeringsformen 1974, då man övergav assimiliseringspolitiken som Sverige haft innan, får etniska, språkliga och religiösa minorieter möjligheten att behålla och utveckla ett eget kultur-och samfundsliv.
Från en regeringsproposition från -68: Invandrarna och minoriteter bör få välja i vilken mån de vill gå upp i en svensk identitet eller bibehålla och utveckla den ursprungliga identiteten.

Det kanske är dags för ett nytt demokratiskt beslut!

Anonym sa...

Bloggen "Högerkänga" förefaller nu ihop med åtskilliga andra regimkritiska bloggar vara definitivt tystade av de poltitiskt korrekta landsförrädarna!

Bojkotta Google!


Tills vidare håller vi till på:
http://hogerkanga2.blogspot.com
"Vinterbadaren"

Knute sa...

Ultra, absolut är det dags för en ny regeringsform! 1974, intressant, det var då som 68-marxisterna på allvar började ta över tolkningsföreträdet i media, universitet och myndigheter. De kunde sin Gramsci.

Knute sa...

Vinterbadaren, det börjar händ konstiga saker i bloggosfären nu. Bloggen Muslimska friskolan stängd efter allvarliga hot. Är det de självgoda 68-idioternas eftersägare i förening med islamister som ligger bakom?

Anonym sa...

till och med mina vänner som är invandrare sedan många år röstar på sd därför att dom tycker att situationen här börjar bli ohållbar.direkt någon svensk yttrar sig om något som att man häromåret inte fick fira skolavslutningen i västerås i svenska kyrkan utan i syrianska.eller att man i vissa skolor inte får spela nationalsången.eller det här http://sverigeochislam.blogsome.com/2008/05/20/islam-fordomer-apoteket
det till och med mjäkas från stat och regering i kommuner mm i med risken att kallas främlingsfientlig så vågar ingen stå för sin åsikt därför går partier som sd framåt.när man läser bloggar som svenska muslimer har om att vi ska anpassa oss till deras livssätt och följa ett islamistiskt korståg så förstår man problemet..
och sen är det ju många svenskar som ser snett på invandrare som söker asyl här utan att varken få jobba eller behöva söka jobb men som får sin försörjning tillgodosedd av statens medel iallafall medan gemene man i dagens samhälle knappt får pengar från soc innan man står helt på gatan.eller dom uteliggare som vi har i vårat land som det mörkas om dom borde man ju hjälpa i första hand.innan vi tar in andra och tar hand om dom borde se mera om vårat eget.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.