06 maj 2008

Beklagansvärt


Tre män rånade en bank i Philadelphia i går och två personer dödades, en av rånarna och en polisman.

Männen var klädda i muslimska kvinnokläder, för att undgå att bli igenkända och många muslimer uttryckte sin ilska över detta.

Inte över att två människor dödades utan att rånarna hade mage att äventyra muslimska kvinnor genom att klä ut sig som sådana.
"Det är att utsätta våra kvinnor för fara" säger en islamisk forskare, "De skulle aldrig kunna vara praktiserande muslimer. Koranen förbjuder en man att imitera en kvinna".

6 Kommentarer:

S.A.I. Steve Lando sa...

jo för skam, och här uttrycks beklagan över externa muslimska representanters åklagan, och inte över de nämnda offren

är inte det ungefär samma sak?

Anonym sa...

Jag såg en man i grön talibandräkt på Värnhemstorget i Malmö. Bredvid honom gick en kvinna i burka, en lång bredaxlad kvinna. Talibanen stirrade mig stint i ögonen utan att vika undan med blicken. Antingen stirrade han efter pedofetiskt mönster, eller så var det för att ta bort uppmärksamheten från sin följeslagare.

From Sweden with Grief sa...

Islam och Muhammed måste alltid försvaras. Människoliv och människovärde, vet vi ju sedan tidigare, väcker inget större intresse hos dessa, det är obegripligt.
Som då ett amerikanskt universitet skulle ha förbön för dödade studenter efter en dödskjutning, så vägrade muslimerna och deras imam på universitetet be för dem. På grund religiösa skäl, att deras tro inte tillät förbön för döda, eller något annat liknande mycket obehagligt resonemang. Minns inte exakt hur orden föll, men innebörden var sådan iallafall.

Anonym sa...

Var är källorna?

Berit sa...

Hej Spinkige!

Hade lite brått, nu finns länken på första raden.

Anonym sa...

Ingen fara, Berit!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.