17 maj 2008

Den berikade generationen väljer Sd


Skymningszonen: "Jag har tidigare använt begrepper Den Berikade Generationen om de barn/ungdomar som kommer att ha rösträtt vid valet 2010 och jag har framkastat teorin att dessa ungdomar i hög grad kommer att rösta med Sverigedemokraterna av den anledningen att de främst är DE som på nära håll drabbats av kulturberikningen våra politiker och vårt massmediaetablissemang så gärna ser breda ut sig i landet. "

http://www.rebels.org/bloggen/?p=137#more-137

Via "anti-rasistiska" Odens Hundar hamnar jag på Sundsvalls Tidning: "Det näst största partiet av alla bland niorna är Sverigedemokraterna. Något som enligt Niklas kan bero på okunskap, men också på att partiet tas på större allvar."

http://www.st.nu/livetvid15/index.php?action=visa_artikel&id=730230

Google, google. . .

GP i höstas:

"Stödet för Sverigedemokraterna ökar från fem till sju procent bland Göteborgs niondeklassare. Det visar i GP:s ungdomsenkät."

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=628&a=346348

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt otroligt att det finns så mycket människor i dagens Sverge som tycker att de är mer värda än andra! Ju mer stödet för Sd ökar ju mer okunskap visar det sig att Svergies befolkning har. ALLA har rätt till en bra liv, även invandrare! Solidaritet kallas det!

Berit sa...

Alldeles riktigt Lisa, de som inbjudits till Sverige har rätt till ett bra liv i landet om de sköter sig och följer reglerna.
Den klokare delen av svenska folket börjar emellertid inse att landet inte orkar hur många som helst.
Värdfolket har också rätt till ett bra liv och och ska inte behöva stå ut med mer kriminalitet, sämre skolor, ökat våld, sämre sjuk-och åldringsvård.
När nykomlingarna dessutom kräver speciella privilegier och undantag, när de angriper yttrandefriheten och kräver att lagarna ändras och samtidigt lever på bidragspengar som andra knogat ihop är det förståeligt att klokt folk tappar tålamodet.

Anonym sa...

Varför följer de då inte reglerna? Svenskar som växer upp med samma förutsättningar som de brottsliga invandrarna blir också kriminella och det är bara dumt att påstå något annat! Och du påstår att de lever på bidrag, vilket de måste göra först innan de får jobb, självfallet, precis som du och jag om vi var i samma situation. Och det är en myt att de inte vill jobba, det är allt de vill. De vill också kunna försörja sig själva. Men visst kan vi vägra släppa in dem i vårt land. I sitt land blir de ju dödade och ja, då är de ju inte något problem längre. Eller hur?

Berit sa...

Lisa, den allra största delen av invandrare är ekonomiska sådana, som skulle stanna i sitt hemland och förbättra det i stället för att slänga sina pass och ljuga om sin bakgrund.
Många är dessutom analfabeter på minst två språk och det finns inte arbetstillfällen i Sverige för människor med låg eller ingen utbildning.
Sådan är verkligheten, se den i stället för att leva i en drömvärld.

Anonym sa...

Man har nog inte så stor lust att stanna i sitt land med sin släkt och leva förtryckta. Tror du att man vill se sina barn växa upp i det? Om det var du, hade du tänkt så tror du?

Nämen dom kanske ljuger, de kanske har det fantastiskt i sitt hemland, men man kan ju åka till Sverige och strunta i att jobba och leva på bidrag...

Berit sa...

Ja, Lisa väldigt många ljuger. Många åker också tillbaka på semester utan att tydligen vara i livsfara.
Jag tvivlar inte på att många vill jobba men deras kvalifikationer räcker inte till, som jag tidigare skrev.
Därför är det orätt både mot dem och den inhemska befolkningen att ta in fler människor som man inte har råd att försörja och som orsakar att alla i landet far illa.

Anonym sa...

Jo visst allt är fejk. Det är verkligen få som verkligen behöver asyl i Sverige. Det är verkligen inte krig som pågår i bl.a Irak och i Somalia, verkligen inte!

Anonym sa...

Jag kan inte annat än fundera, varför Lisa överhuvudtaget yttrar sig? ,antagligen är hon väldigt ung? ,kanske tillhör hon gruppen, "ingen är illegal" vars medelålder är runt fjorton,och saknar dessutom all erfarenhet utav att betala det mesta av sin lön i skatt.
PS sedan kan man ju fundera på varför? det är krig i de länder hon nämner!

Anonym sa...

Kära du, ja, jag är ung, dock inte så ung som fjorton. Allt jag vill är att mina framtida barn skall ha en framtid. Det underliga är att jag som är så ung är smartare än många här. Ni är så himla egoistiska! SOLIDARITET kallas det. Inte svårare än så. Ja tänk om man fick betalt för att vara lite solidarisk, då hade det passat va? För allt verkar handla om pengar. Det är människor vi diskuterar. Men jag ska väl inte uttala mig, jag betalar ju faktiskt inte skatt ännu...

Berit sa...

Det är enkelt att åsikter om vad andras pengar ska användas till

Anonym sa...

Japp mycket enkelt. Nu hoppas vi på att Sd inte kommer in i riksdagen så att vi kan börja få in lite kunskap i ungdomarna som röstar på dem. För det är då inte smarta ungdomar och för guds skull vuxna(!) som röstar på Sd. Vilken Okunskap!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.