06 maj 2008

Fabler från Nordpolen
NBC's Nightly News visade ett om en söt brittisk tonåring som hade åkt skidor över Nordpolen tillsammans med sin pappa för att demonstrera hur polisen håller på att försvinna till följd av global uppvärmning.
Usch och Fy, så hemskt!

Bilderna var enastående; hennes vackra ansikte, hennes mjuka röst, den gnistrande vita snön, isklumparna som bröts loss från glaciären, två pingviner på ett isflak.
Vänta lite. Pingviner? Vid Nordpolen?

Hon får också lära sig att skjuta i händelse av en attack från isbjörnar, som man vill få erkända som en utrotningshotat djurart, och hela äventyret ska visas för alla barn i USA och England.

Det är vad vetenskapliga rapporter från NBC handlar om.

PS: Maj 7, 2008. NBC har nu raderat scenerna med pingviner.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta att jag inte kunde undgå att skrocka till lite när du skriver att POLISEN skall försvinna till följd av den globala uppvärmningen.... Ofrivillig humor är kul! Men i övrigt var det ett bra inlägg i klimatdebatten!

Berit sa...

Tack för uppmärksamheten, Tokarev.
Var inte medveten om det.
Bryr mig inte om att ändra för då blir det ju inte lika roligt.

Mikael sa...

Pingviner

Javist, følger du ikke med? Således er alle isbjørnene allerede druknet i Antarktisk. Den fordømte Globale Opvarmning!

Bortset fra det, så er det ved at være sommer i arktisk. Det skulle dog være besynderligt, om ikke noget af isen smeltede. Det plejer den jo at gøre!

Anonym sa...

Pingviner? Jag såg inga pingviner. Typiskt, jag missar allt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.