07 maj 2008

Folkvandringen skapar trångboddhet


Södertäljes socialdemokratiske
'borgmästare' Anders Lago har varit i Washington och klagat över att Irakkriget är oförenligt med den svenska Ebo-lagen, som medfört att så många flyktingar från Irak bosatt sig i Södertälje. Ebo = flyktingar får själva bestämma i vilken kommun de vill bo.

Utrikesminister Bildt och statsminister Reinfeldt har inte reagerat på denna kommunala inblandning i utrikespolitiken. Lite skäll på Bush och gnäll på Irakkriget, varför inte? tycker de nog. Och vad kul att Lago fick träffa presidentkandidaten Obama, som Reinfeldt föga statsmannalikt uttalat sitt stöd för.

"Lago skyllde Södertäljes massinvandring på kriget i Irak, ett vettlöst påstående. Södertälje har haft massinvandring i åtskilliga år innan Irakkriget. Dessutom bestämmer ett land själv sin invandringspolitik.

Det är inte USA som bestämmer att Sverige skall ta emot hundratusentals irakier och andra. Det är de svenska politikerna som bestämt att vi skall ta emot alla, även de 95% som enligt våra egna myndigheter inte har flyktingstatus.
"
Befria Media

När moderaterna var i opposition ville nuvarande migrationsministern Billström avskaffa Ebo-lagen som skapat slumområden i Malmö och Södertälje, men då ville inte den socialdemokratiska regeringen. Nu är rollerna ombytta. Så det är bara ett spel för galleriet som de sju svenska riksdagspartierna håller på med. Men vem vet, kanske Lago och de andra socialdemokratiska kommunalråden får igenom att alla kommuner ska bli som Södertälje. Då blir det plats för ytterligare någon miljon "flyktingar" i Sverige.

Lagos partikamrat, pompöse förre statministern Persson, jobbar numera i en konsultfirma. Gissa vem som har fått jobbet att göra något åt problemen i Södertälje? Ny logo och sånt förskönande ni vet.
SvD

Trångboddheten beror inte på att andra kommuner inte tar sitt ansvar, utan på att det varje år skulle behöva byggas en stad av Södertäljes storlek, så stor är invandringen.

svd

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Givetvis har våra vänner i Vänsterpartiet en lösning på trångboddheten: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=145&a=264752

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=264750&maNo=0

I Lund har man redan gjort pilotförsök: http://sydsvenskan.se/lund/article276988.ece

Snart kommer väl Staten, med Kronofogden i ryggen, och tvångsinlöser svenska tvåbarnsfamiljers villor för att ge husrum åt barnrika asylturister... Lagen ger faktiskt utrymme för det!

Skymningszonen har redan kommenterat eländet...http://www.rebels.org/bloggen/?p=142

Anonym sa...

Ajjjjjja, nu förstår jag äntligen varför vänsterslöddret är så förargade på Mr Bush.Han skulle givetvis per omgående via "röda linjen" kontaktat sumpråttan Lago och vördsammast anhållit om tillstånd att få ge lelle Saddam en fot i röven!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.