15 maj 2008

Gömma sig bakom isbjörnar

Pseudo-miljöaktivister har lyckats igen.
Bushadministrationen har gett med sig och Secretary of the Interior har
officiellt meddelat att han kommer att förklara isbjörnen som en art som faller under lagen om utrotningshotade djur.
Detta innebär att isbjörnar få olika slags nya skydd under lagen.

Men kom ihåg ... Det handlar inte om isbjörn. Isbjörnar är bara en symbol.

Ta en titt på detta citat från John Kostyack, den verkställande direktören för miljövård och globala uppvärmning vid National Wildlife Federation.

"Denna administration har äntligen insett allvaret i den globala uppvärmningen. Och nu kan vi äntligen börja arbeta för att införa omfattande lagstiftning rörande global uppvärmning."

Detta är precis vad kritikerna har sagt hela tiden. Isbjörnar är bara ett steg på vägen i att använda lagen om utrotningshotade arter som ett sätt att reglera utsläppen av växthusgaser.

Man gör detta trots att det finns fler isbjörnar i dag än under 1970-talet.
Många fler!
Faktum är att det finns 20000 fler isbjörnar idag än under 1972. Men det är inte vad dessa pseudo-miljöaktivister verkligen bryr sig om, är det?

Förresten .. isbjörnsbefolkningen i Arktis fortsätter att öka.

För många år sedan använde aktivisterna i Kalifornien en uggle-art, "Spotted owl" för att hindra skogsavverkning och hindra privata skogsägare från att bruka sin egen mark. En oändlig mängd regler och avgifter infördes för något som senare visade sig bara vara en stor bluff.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.