06 maj 2008

Inte en enda dag utan en skolbrand

Molotovcocktail kastades in på förskola i Malmö, det var inte första gången. Skolbränder i snart sagt varenda stad. Nyligen drabbades Danmark av en intifada. I Paris pågar ständigt en intifada. Vågar man dra slutsatsen att det är jihad vi utsätts för? "Vi krigar mot svenskarna."

Det börjar bli för många skolor som brunnit nu. Svenska makthavare verkar ha ett oändligt tålamod, och en oändlig massa skattepengar att bygga upp skolorna för. Och försörja mordbrännarna och deras familjer.

De senaste dagarna har skolor brunnit i bland annat Malmö, Lund och Eslöv. Även Göteborgs skolor brinner:


Kostnaderna för skolbränderna under ett år i Sverige, 500 miljoner kronor, kunde räckt till 1200 lärartjänster. GT

"Nu satsar delar av försäkringsbranschen miljoner på ett forskningsprojekt som skall ta fram förslag till åtgärder. Det handlar bland annat om arkitektur och byggteknik." Sydsvenskan

Underbart. Ungefär som att sätta galler på balkonger för att förhindra hedersmord.

Video: Vi vet vilka som ligger bakom skolbränderna och vad som behöver göras.Tips: Befria Media

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Fruktansvärt att ingen myndighet reagerar, men det är kanske inte så konstigt då man läser i DN att "om man inte trivs i en skola så kan det vara orsaken till branden". Märklig inställning.

Anonym sa...

Ungefär som med skolorna (flick) i Afghanistan

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.