13 maj 2008

Kalla det missuppfattning

Tyler Hurd lider av sviterna av en skada han ådrog sig som liten och får ibland epilepsi-liknande anfall. Till hjälp och skydd har han en tränad tjänstehund som går med honom överallt.

Hurd genomgår ett träningsprogram vid St. Cloud State Universitetet, men en muslimsk student tvingade honom nyligen att lämna skolan.

Som vi alla vet är muslimer förbjudna att röra vid hundar och de muslimska studenterna retade och provocerade hunden Emmitt. När en av studenterna från Somalia hotade att döda hunden måste Hurd ge upp sin utbildning.

Skolans ledning säger att det "hela var ett missförstånd" men jag undrar just vad det är som missförstås?

Den muslimska tron accepterar inte hundar, de anses anstötliga. Därför ska alla som befinner sig i närheten av troende muslimer böja sig för deras krav.
Vem kan missuppfatta det?

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet inte vem man ska skylla på snart, ens enga folk som lägger sig på mage inför alla möjliga etniska konflikter eller dom man anser sig inte vilja ha något gemensamt med.

Muslimer får gärna gråta och protestera, men så fort någon ger efter så kan man inte skylla det på muslimerna. Det är oss själva som är dom värsta motståndarna. Sålänge som vi inte står enade emot Islam så kan det kvitta.

Berit sa...

Du har så rätt, men när hotet om våld kommer in backar många.
Vem vet, skolledningen som kallar det ett "misstag" är kanske själva rädda?

Jean Moulin sa...

Det är svårt att få klara besked om islam. Jesus sade emellertid: "Av frukten känner ni trädet."

Med andra ord: västerlandet är en produkt av kristendomen och Mellanöstern en produkt av islam.

Även om Koranen påbjuder omtanke även om hundar, så har detta inte fått något större genomslag i muslimska länder. http://www.islam.se/modules.php?name=News&file=article&sid=6

(Låt oss dock påminna oss om att muslimernas fientlighet mot hundar inte går att jämföra med kinesers, koreaner och vietnameser groteska brist på respekt för djur.)

Men det exempel Berit nämner och andra, t ex att taxichaufförer i Norge vägrat köra blinda med ledarhundar, är skäl nog att frukta ytterligare islamisering.


http://se.danielpipes.org/article/5485

http://kulturrevolution.wordpress.com/2006/08/31/muslimer-forbjuder-hundar-och-katter/

Anonym sa...

Rätt intressant läsning, jag googlade Tyler Hurd. Det tycks som om även skolor i USA styrs av apologeter. Den muslimske mannen var somalier för övrigt. Tydligen hade skolan en stor andel somaliska elever. Dom är uppenbarligen inte mer integrerade där än dom är här, oavsett vad svenska journalister gärna hävdar.

// NavierStokes

Berit sa...

Eoppoyz, jag avstår från att publicera din kommentar, men inte därför att jag nödvändigtvis förkastar ditt förslag.
Om man googlar på ledorden i din idé skulle vår blog komma upp och det skulle bli missvisande.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.