07 maj 2008

Ökning av män som inte vill ha sex


Den brittiska välgörenhetsorganisationen för rådgivning och sexterapi, Relate, meddelar att på tio år har ökningen av män som inte vill ha sex ökat med 40 procent.

Daily Telegraph

Förr kontaktades organisationen av män med potensproblem, men på grund av Viagra har det upphört. Istället kontaktas den av män som helt slutat ha sex.

De kan ha sex, men vill inte. Precis som kvinnor brukade säga på 50-talet.

Med tanke på hur fult det blivit för män att visa sexuellt intresse, så kan detta inte annat än hälsas med tillfredsställelse av feministerna.

I det antika drama Lysistrate sexstrejkar kvinnorna för freden. Nu sexstrejkar män (åtminstone brittiska) på grund av ändrade könsroller och svårigheter att tala om känslor, för att nämna ett par förklaringar som ges i Daily Telegraph.

Hur är det i Sverige? Skulle tro att vi har en liknande trend här.

El Rubio talar:

"I Sverige handlar allt mer sexualpolitiken om att försöka förvandla varje sund erektion till en kvinnoförtryckarapparat."

Detta har fått till följd att sexskämt betecknas som bidragande orsak till sexualbrott (bland annat av Aftonbladets krönikör Anna Ekelund).

Även de mycket vanliga sexskämten i tv-programmet Parlamentet?
Sexskämten i "Ladies Night" och kvinnliga stå-upp-komiker som skämtar om att vilja följa med in i herrarnas omklädningsrum?

Porrsajter som Ylva-Marie Thompsons "Girls Corner" med snoppomröstningar?

Kvinnor konsumerar alltmer porr, 30 procent, och använder sexhjälpmedel, men män som tittar på porr betraktas som störda, för att inte tala om män som använder sexhjälpmedel.

Mot bakgrund av denna bristande jämställdhet mellan män och kvinnor, är det konstigt om män tappar lusten?

Artikel 19 , Tobias Struck:"Honan vill ha mys"

Expressen: "Ladies Night luktar illa"

(Citat fr. "Ladies Nights" hemsida: "Årets tjejkväll är här igen! Alla män får helt enkelt krypa tillbaka ned i sina små hålor".)

1 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Kommer antagligen sakna dator i några dagar, varför jag kanske inte kommer att kunna svara på eventuella kommentarer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.