18 maj 2008

Krim-statistiken berättar något

Muslimernas andel av Sveriges befolkning är sex-sju procent men inte i landets fängelser, där är deras andel mångdubbelt större. Man kan undra hur det kommer att se ut i framtiden. I snart sagt varje svensk stad och kommun ser man slöjklädda mödrar med barnvagnar. Välfärdssamhället inbjuder till det. Kommer deras barn att bli laglydiga? Eller kommer de att uppfostras till att hata det svenska samhället?

Pojkgäng som sparkar fotboll med levande igelkott har fått fel värderingar med sig hemifrån. (Mannen som anmälde djurplågeriet blev för övrigt kallad rasist för att han pekat ut vilken invandrargrupp det gällde)

Redan nu sker en våldtäkt varje timme, och minst en
skola och ett antal bilar brinner varje natt. Bara i Malmö sker varje vecka flera bankrån, en mångdubbling sen förra året. Folk rånmördas och polisen står handfallen.

Den ökade brottsligheten sammanfaller med den ökade invandringen. I Sverige är det svårt att få reda på vilka brott som begåtts av muslimer, men att de utgör stor del av de intagna på landets fängelser går inte att dölja.

Vilka brott som de begår just i egenskap av muslimer är ännu svårare att få en uppfattning om. Det verkar inte bättre än att många unga muslimska män för ett heligt krig, jihad, mot svenskarna. Vad gäller våldtäkter har de ett
föredöme i sin profet.

Integrationen av dem i samhället är minst sagt bristfällig. Frågan är om det hjälper med fler sociala åtgärder. Fler poliser och hårdare straff och stoppad muslimsk invandring är effektivare.

Den svenska statistiken och journalistiken är inte att lita på, men siffrorna i
andra länder är inte uppmuntrande:

Frankrike: 60-70 procent av de som sitter i fängelse är muslimer, andel av befolkningen 12 procent.
Storbritannien: 11 procent av fångarna är muslimer, andel av befolkningen 3 procent.
Nederländerna 20 procent av vuxna fångar, 26 procent av unga fångar. Muslimers andel av befolkningen är 5,5 procent.
I Belgien utgör muslimer från Marocko och Turkiet åtminstone 16 procent av fängelsekunderna, jämfört med 2 procent av landets befolkning.

Frankrike har stora problem med sin muslimska befolkning. 12 procent är ganska många. 60-70 procent av de intagna i fängelser är
extremt mycket. Är det så Sveriges framtid kommer att se ut?

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad har du för källor till alla dessa huvudlösa anklagelser?

Anonym sa...

Eftersom anonymen tycker de är huvudlösa så måste han/hon ha bättre källor att ösa ur. Vilka?

Knute sa...

Källorna finner du via de rödmarkerade länkarna i texten.

Anonym sa...

Jag menar källor och siffror. Att något har hänt är ingen källa för huvudlösa anklagelser Knute.

Att det står i tidningen gör inte svenskarna till rånmördande våldtäktsmän.

Anonym sa...

"anonym":Du har delvis rätt! Det som står i svensk Pk-press är inte en sekund att lita på! Tror DU att "Whasington Post" mfl i brist på annat suttit och ljugit ihop dessa artiklar??? Huvudlösheten får du nog tyvärr själv stå för, och som tidigare sagts: "Vad har du för källor att ösa ur"--pucko!

Tobias Struck sa...

Anonym. Här får du mer källor (bara trovärdig statistik och seriösa undersökningar):

http://tobiasstruck.blogspot.com/2008/03/frenade-fr-sanning-mot-rasism.html

Anonym sa...

Att det sitter mycket invandrare i fängelserna har jag också hört, men frågan är ju varför! Det beror ju på att de växt upp i ett sådant område med bara sådana människor. En svensk som har samma förutsättningar blir också lika brottslig. Det beror absolut inte på att man är muslim!!!

Berit sa...

Lisa säger:"Det beror ju på att de växt upp i ett sådant område med bara sådana människor"
Vilka "sådana" människor? Varifrån kommer "sådana" människors värderingar?
Det kanske är på tiden att sätta stopp för importen av människor till "sådana'" områden.

Sverige har en skyldighet mot både sin ursprungsbefolkning och invandrarna, alla ska få möjlighet till ett vettigt liv och det går inte om man bara ökar bördan på skattebetalarna hela tiden.
Det finns en sedelärande saga om gumman som gick i skogen och plockade upp vedpinnar; "orkar jag den, så orkar jag den"....och till slut orkade gumman inte bära hem någon ved alls.

Anonym sa...

Att det finns många invandrare i Svenska fängelser är nog sannolikt.
Vi hade ett entreprenadarbete på en svensk anstalt och eftersom jag såg många interner på området som hade utländskt påbrå blev jag tvungen att fråga vakten om det bara var invandrare som fanns på anstalten och han svarade. Ja nästan alla är invandrare.

Anonym sa...

"sådana" människor är människor som växer upp i områden med mycket kriminalitet. Även Senskar bor där, inte bara invandrare. Vad ska vi göra med dessa människor,ja svenskarna också? Vi kan ju skicka iväg dem alla eller låsa in dem, och jag menar även svenskarna! Varför gör vi inte detta med alla brottslingar? Let´s do this, och jag hoppas för din skull att dina barn inte blir brottsliga. Bort med packet, eller hur?

Knute sa...

Jag tycker att Lisa förolämpar de hederliga svenskar som bor i de förorter som nu invaderas av invandrare från Irak och Somalia. En person som är arbetslös och lever på socialbidrag eller a-kassa och bor i en trist betongförort väljer inte automatiskt brottets bana, inte heller hans barn. Det beror på uppfostran och värderingar om man har något samvete och respekt för andra människors liv och egendom, eller om man inte har det.

Anonym sa...

Knute skrev: En person som är arbetslös och lever på socialbidrag eller a-kassa och bor i en trist betongförort väljer inte automatiskt brottets bana, inte heller hans barn.
Nej självklart inte. Det gör
inte heller alla invandrare. Min poäng är att alla de invandrare som finns i brottsliga områden har samma förutsättningar som en svensk som bor i detta område. Man blir inte kriminell för att man är invandrare!

Anonym sa...

Till Lisa:
Läs den här statliga rapporten:
http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=1brottslsveutland.pdf&url=/dynamaster/file_archive/051214/e7dae113eb493479665ffe649e0edf57/1brottslsveutland.pdf

På sidan 21 står det:
Utrikes födda har högre registrerad brottslighet än de som har två svenskfödda föräldrar.7I Brå:s studie rörande åren 1985-1989 var resul-tatet att det var dubbelt så vanligt bland utrikes födda att vara registre-
rad för brott jämfört med bland personer födda i Sverige av två svensk-
födda föräldrar. • ”Invandrares barn”, det vill säga svenskfödda med en eller två utrikes födda föräldrar, har högre registrerad brottslighet än de med två svensk-
födda föräldrar, men lägre registrerad brottslighet än utrikes födda. Det
är 1,5 gånger vanligare bland ”invandrares barn” att vara registrerad för
brott. • Detta gäller även efter kontroll för olika bakgrundsfaktorer som kön, ålder, boende och socioekonomisk status. Skillnaderna mellan grupper-
na, som inte har två svenskfödda föräldrar och den grupp som har två
svenskfödda föräldrar, minskar dock något efter en sådan kontroll.

Förmodligen är det ännu större skillander idag.

Hade liknande tankar som dig för några år sedan, men efter att ha blivit lurad av en afrikan som jag försökte hjälpa, en annan afrikan mördade en av mina äldre släktingar, vandalism och stölder av invandrare, som drabbat min familj har jag öppnat ögonen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.