20 maj 2008

McCains och Bob Barrs invandringsliberalism


Det republikanska partiet kommer med all sannolikhet att nominera Arizona-senatorn och Vietnamveteranen John McCain till sin kandidat i höstens presidentval.

Därför var det intressant att läsa på FrontPage Magazine om McCains problem hos de konservativa på grund av:

1) Sina attacker på president Bushs skattesänkningar.

2) Sina krav på att stänga Guantanamo.

3) Sitt stöd för amnesti för illegala invandrare.

Trots entusiastiskt stöd från president Bush, led Mccains och Ted Kennedys amnesti för illegala invandrare nederlag i senaten förra sommaren.

Han röstade även för senator Arlen Specters förslag om att Mexiko skulle få vetorätt (!) över byggandet av staketet längs gränsen mellan USA och Mexiko.

46 procent av väljarna i de republikanska primärvalen i McCain egen hemstat, gränsstaten Arizona, stödde däremot en hård linje mot illegal invandring.

Till McCains smala lycka, så har Obama och Hillary lika bedrövliga meriter när det gäller illegal invandring. Obama vill t ex ge illegala invandrare körkort!

Så det tycks som om McCain inte behöver frukta kritik på det området från vem som än blir demokraternas presidentkandidat.

http://frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=DAAFE577-0460-490C-9FFD-96931733D398

De som hoppas på att f.d. konservative kongressmannen Bob Barr skall bli libertarianska partiets kandidat, och som stöder ett försvar av USA:s nationella suveränitet (dvs. stopp för illegal invandring), kommer att bli besvikna när de läser dagens VDARE-artikel om Barr.
Denne har gått och blivit invandringsliberal på gamla dar.

http://www.vdare.com/epstein/080519_barr.htm

Invandringsrestriktionister har ingen att heja på i årets amerikanska presidentval. Men när hade de det?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.