04 maj 2008

Många bäckar små.....Ordet Jihad, Heligt Krig får oss att tänka på våldsamheter, vapen och död vilket är en del av taktiken som de fundamentalistiska islamska anhängarna använder sig av.
Så här säger
Kurt Lundgren:

"Den fundamentalistiska islamismen är en ideologisk rörelse som vilar på en bestämd tolkning av islam vars yttersta mål är ett islamiskt totalitärt herravälde. Medlen är terror och våld. I dag löper terrorns trådar samman i Teheran. De når ut till Hizbollah i södra Libanon. De når till Nordafrikas islamistiska rörelser och till Gazaremsan. Hizbollahs vapen kommer från Iran via Syrien och Hamas rustar sig med vapen, också från Iran."
Detta är den del av "kriget" som ger rubriker men som invaggar oss i en falsk trygghet.
"Det är så långt borta. De angår inte oss. Det är deras problem".

Vi bortser därför lätt från Jihads andra fronter, som gradvis tränger in i våra liv men som inte uppfattas som så farliga.

Det effektivaste sättet att öka inflytandet är att öka befolkningstillväxten bland muslimer. Många Mujahids i Europa har fyra fruar och ett tjugotal barn. Det otroliga är att Infidels betalar för detta genom olika sorts bidrag, vilket är rena rama självmordspolitiken.

Våldtäktsvågen som vi ser i Europa, Australien, Afrika, Indien har två ansikten. Dels skapar det terror och hindrar kvinnors från att fritt röra sig i samhället, dels skapar det en image av "Tuffa Killar" och "Macho Män" som attraherar många unga kvinnor och får dem att konvertera, samt i vissa fall även bli självmordsbombare.
Vem minns inte Mehdi Tayeb?

Vandalisering av olika slag skapar skräck och ändrar människors beteende. Spritbutiker förstörs, unga män har fått halsen uppskuren med motiveringen att de var infidels.
En ung man hyrde en SUV och körde över så många han kunde, en annan man instruerade sina anhängare att sälja förgiftade hamburgare och öl vid fotbollsmatcher.
"På så sätt dör de sakta medan de tittar på en förbjuden aktivitet."

Att förstöra den amerikanska flaggan är ytterligare ett sätt att stärka samhörigheten i de egna leden och visa sin makt.

Sharia tränger in i vår lagstiftning och gör oss olika inför lagen.
Vi ger avkall på uniformsregler, utesluter vissa maträtter i skolorna, ger tid för bön i skolor och på arbetsplatser, separerar badtider vid kommunala pooler. Vår tolerans har inga gränser!
Allt detta ändrar västerländernas attityd och levnadssätt men vi ger efter för krav som vi tycker är små för att få "lugn och ro" och för att visa att vi är så snälla och förstående.

Muslimer, som däremot inte ger efter, garanteras därför förmåner eftersom de är lättstötta och det är enkelt att såra deras stolthet. De utnyttjar sitt överstimulerade självförtroende, känner sig kränkta och verkar vara förutbestämda för upplopp.

Tack och lov gäller det inte alla. De finns faktiskt de som lyckat bortse från galenskaperna i det ortodoxa Islam och lärt sig leva i fred med den västerländska kulturen.
Skrämmande är det emellertid att deras barn verkar protestera mot föräldragenerationen genom att bli mer ortodoxa och gapar och skriker tillsammans med sabelviftande läromästare.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

För några år sen inträffade matförgiftningar efter besök på ett näringsställe i Limhamn, Malmö. Det egendomliga var att det bara drabbade svenska gäster. Det går naturligtvis inte att bevisa att det var jihad, men skumt var det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.