06 maj 2008

Skicka hem muslimerna, låt de kristna stanna"Kristna Irakier skickas tillbaka till ett muslimskt land, till säker tortyr och kanske till och med död. Däremot får homosexuella muslimer från Iran stanna här. Visst är det konstigt? Sverige har blivit något jag vet inte vad, men hemskt är det. Det är ju som när vi skickade tillbaka balterna till Sovjet en gång i tiden. Historiens vingslag får aldrig fäste i vårt land." Kommentar på bloggen MXp

400 kristna ska utvisas. Har migrationsminister Billström blivit muslim? Antagligen inte, med tanke på att islamister mördar personer med hans sexuella läggning. Eller är han bara feg och viker sig för aggressiva muslimer som spjärnar emot och bråkar och måste åka med specialchartrade plan. Det är lättare att utvisa saktmodiga kristna.

Kanske han fjäskar för det islamvänliga Miljöpartiet. Regeringen har tillsammans med Miljöpartiet fått igenom att invandring från Mellanöstern och Afrika ska öka. En motsägelsefull politik, om man inte ska tolka det som att vi ska byta befolkning, ut med de kristna, in med muslimerna. Utvandringen av skrämda svenskar har faktiskt ökat, det är lika många som utvandrar som under de stora utvandringsåren på 1800-talet.

Miljöpartiet har inte bara den gröna färgen gemensam med islam. Miljöpartisterna
Gahrton och Ruwaida deltog på det stora Hamas-mötet i Köpenhamn i lördags. Det största Hamas-arrangemanget i Europa med över 5.000 deltagare, en samling av islamistiska terrorister, bland andra Leila Khaled, känd för två flygkapningar av israeliska passagerarflyg 1969-70.

Man kan undra varför mötet inte nämndes med ett ord i danska eller svenska medier. Journalisterna är verkligen avskyvärda förrädare som inte gör sin plikt, att informera folket.

Sverige är uppenbarligen inte längre ett kristet land. Men den politiska korrektheten att inte göra skillnad mellan religiösa grupper är absurd. Resultatet blir att vi blir muslimer i stället.

Förra året invandrade 95 750 människor, varav endast 2958 personer var riktiga flyktingar! Med andra ord finns det tiotusentals, ja hundratusentals människor i landet med mindre rätt att vistas här än dessa 400 kristna irakier som Billström vill slänga ut.

4 Kommentarer:

Varjager sa...

PK Eliten vet inga gränser i sin dumhet!

From Sweden with Grief sa...

Jag hittade detta häpnadsväckande på Svt:s debattforum om media mörkar invandringen.
Ber om ursäkt om det hamnar i fel sammanhang nu, men jag blev onekligen förvånad med tanke på att bussar inte kan stanna i och tunnelbanestationen måste stängas i Rinkeby. Någon som fattar hur detta går ihop.
Någon som heter Pelle har meddelat detta:

"Intressant i sammanhanget är att Rinkeby gymnasium är en av Sveriges mest framstående gymnasieskolor. Jag känner en person som gick där och som idag tillhör den tekniska ledningen till ett av Sveriges framgångsrikaste IT-företag inom sitt teknikområde. Företaget har försäljningskontor över hela världen."

Knute sa...

Nog finns det många andragenerationens invandrare som pluggar, gudskelov. Det bor ju kvar en hel del begåvade människor i Rinkeby, som flyttade dit för att det var "hippt" och lite exotiskt och mysig gemenskap och så där. Tyvärr har den stämningen försvunnit och ersatts av en intifada. Måste vara jobbigt för de skötsamma ungdomarna.

From Sweden with Grief sa...

Ja, jag funderade i de banor du skriver. Det är goda nyheter att det fungerar, men till slut borde väl gymnasiet också drabbas av problem, eller orkar man hålla emot i skolan? Jag blir inte klok på hur det ser ut idag i våra svenska skolor!
Menar inte att vara en pessimist, men jag anser inte att det goda resultatet som gymnasiet visar upp skulle vara ett tecken på att Rinkeby fungerar i övrigt. Som det ofta blir i en polariserad debatt som jag tycker att medierna driver idag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.