24 maj 2008

Sluta "ljuga om att landet tjänar på invandringen"!


Från en nyupptäckt blogg, som verkar intellektuellt hederlig:

"Lasse Granestrand skriver en bra artikel i DN om den märkliga svenska debatten om migration och integration. I debatten gäller det att vara den snällaste:

Vi vill alla vara goda, på den goda sidan. Sådana känslor styr i hög grad debatten och medierapporteringen om flyktingar och invandrare.

Debatten om invandrare och flyktingar kränger våldsamt mellan ytterligheter och återspeglar sällan den komplexa verkligheten: Det Invandrar-Sverige som rymmer BÅDE möjligheter och problem [. . .]

Granestrand skriver också om det naturliga i att räkna på invandringens ekonomiska effekter när politiker ständigt talar om den ekonomiska nödvändigheten av invandring. Jag håller till fullo med. Ska vi ha en invandring som är så kostsam som idag måste politiker stå upp för det och vädja till invånarnas humanitet, inte ljuga om att landet tjänar på invandringen."

http://integrationsbloggen.blogspot.com/2008/05/missa-inte-lasse-granestrands-artikel-i.html

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Michelle Malkin intervjuar Mark Steyn på Hotair (se länk i slutet av kommentar), och han nämner vid flertal tillfällen Sverige i förbifarten; bland annat just om hur den massiva immigrationen ej "sålts" till svenska folket med ärlighet kring hur det omkastar hela samhället.

Vad skall man säga..? I denna tid av uppdagade att media disinformerar om etniciteter samt att det vidare framkommer att självaste "public service" klipper och klistrar lite hurusom i dess nyhetsförmedling, under trycket av något som kallas mångfaldsjournalistik, i ett samhälle där medierna helt slutat vara granskare och istället förmedlar en överenskommen bild, flitigt påhejad av självaste statsministern om att så måste ske eftersom annars kan medborgarna få för sig saker; Hej Sovjet!

http://www.youtube.com/watch?v=Hy-qLQgWy4I (del 1 av4)

Jean Moulin sa...

Mark Steyn hotas av åtal eller nåt i Kanada och funderar på exil i USA.

Kanada verkar lika utflippat som Storbritannien och Sverige.

Tänker på Ezra Levant, redaktören som tvingades vittna inför en kommission för mänskliga rättigheter om motivet för att hans tidning publicerat Muhammed-teckningarna.

Anonym sa...

En av mina käpphästar är frågan: Hur länge tror våra styrande att de kan ljuga för folket om invandringens alla välsignelser?
När alla med ett uns av närvaro i verkligheten märker att det är precis tvärtom?
T ex enkla situationer som "Hur göra när man ensam, en kväll på trottoaren, möter fyra st "nya" som i dubbel bemärkelse gör sig "breda"?
Hur många går rakt fram - hur många byter till andra sidan på gatan?
/GGG

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.