22 maj 2008

Svenska journalister omyndigförklarar medborgarna

Svenska medier vågar inte uppge brottslingars härkomst. Man resonerar väl som så att om man blundar för obekväma fakta så försvinner de. Men det motverkar i själva verket integrationen att inte påtala att det finns invandrare som inte önskar smälta in i det svenska samhället.

Media är så ideologiserade att de inte fattar att det finns en mellanväg mellan att låta allt gå åt fanders och att styra allt med järnhård hand, nämligen demokrati. Folk har rätt att veta vad som pågår. Makthavare har rätt att få information för att kunna fatta rätt beslut, i stället för att ängsligt snegla på vad kommunistjournalisterna skriver i tidningar och säger i TV.

Svenska media borde lära av danska medier som inte är inte av-etnifierade i samma utsträckning:

"En 15-årig somalisk pojkes aggressioner kostade i tisdags miljontals kronor, förstörda butiker, evakuering av Vestcentret och senare rökskador för många tusentals kronor i centrets butiker.

Den 15-årige pojken greps kl. 23 i går på en adress i Fredericia. Han har erkänt att han tisdag förmiddag tände eld på Pluto Sol på Vejlevej. Han gick in i en av centrets 12 solkabiner. Han hade med sig papper och tände eld i ett hörn. Branden utvecklade sig sedan eksplosivt. "Fredericia Dagblad , Hodjas blog

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Danske medier af-etnificerer også, men inte i så høg grad som norske og svenska.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.