29 maj 2008

TillkännagivandeKära bloggläsare,

helt oplanerat har jag blivit ensam bloggare. "Oplanerat" kanske inte stämmer helt, för Berit har planerat sin lilla Sverige-tripp länge, men Knutes internetproblem var givetvis oplanerade. Ngn förbaskad grävskopa som klippt en kabel el. nåt.

Jag tackar för att ni fortfarande besöker oss, men ingen twinglar våra alster och det blir väldigt lite fokus på Islam, jämfört med när Knute medverkar. Orsak är bara att jag är sämre på Islam rent kunskapsmässigt.

Jag tror mig kunna garantera att Knute snart är tillbaka i bloggosfären inom någon vecka eller två. Annars får han baske mig skaffa trådlös dator!

Om ett par veckor är Berit hemma i Atlanta, Georgia, USA, igen och då jäklar. Ja, ni vet hur hon är!

Det är ganska stressigt att vara ensam bloggare på en normalt sett trepersonsblogg, och jag tvingas ofta gå in i efterhand och rätta fel i mina postningar som jag missat.

Dessutom hade jag faktiskt tänkt få ägna mer tid åt en annan blogg med självbiografiskt material som jag startat, men ännu inte reggat på Bloggtoppen. Den drar i mig som bara den (omväxling förnöjer, som bekant), men pga min ensamhet här blir det inte så mycket tid åt den.

Ja, så är det. Givetvis innebär det också att era kommentarer inte blir lika snabbt publicerade (eller avvisade) som innan.

Mvh

Jean Moulin

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att du jobbar på bra! Men det ska bli kul att se vad Berit har att komma med efter att ha varit i Sverige! Jag vet skälv hur det är att vara utlands Svensk! Och när man sedan kommer tillbaka och får smälta det som man har sett. Man tror inte att det är sant att det inte är mera mäniskor som höjer sina röster än var det är! Tack för en mycket bra Blogg.....

Tyke Viking sa...

"HÖGERKÄNGA" nerstängd igen!
Vi ligger nu på:

http://tyke-viking.blogspot.com

Välkommen till landet "Censurien"!

Jean Moulin sa...

Tack för värmande Anonym.

Tack för viktig information, Tyke!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.