17 maj 2008

Toppmöte Kennedy-Gordon Brown


Ted Kennedy (se bilden) är senator för Massachusetts, som politiskt är ett slags Sverige på amerikansk jord, men inte vilken senator som helst, förstås. (Förlåt meningsbyggnaden.)

Kennedy-glamouren lockade Storbritanniens premiärminister Gordon Brown till USA, för att tala på Kennedy Library i Boston.

Brenda Walker på VDARE rapporterar om hur Brown vill att USA skall ansluta sig till den europeiska mjuk-totalitära modellen, som Lissabon-fördraget kommer att medföra.

Han föreslog en "Global New Deal". Det vill säga, den socialdemokratiska välfärdsstaten i global tappning.

De amerikanska supereliterna är inte döva inför sådana locktoner. Nationalstatens skjorta har blivit för trång. Framtiden tillhör de multinationella företagen och statsbildningar à la EU och North American Union.

Folkviljan göre sig inget besvär. Som Tjeckiens president Vaclav Klaus sagt, så kan man inte utkräva ansvar av politiker i något som är större än en nationalstat.

Washington Times
http://www.vdare.com/Sailer/070715_nau.htm

I The New American läste jag om något än mer skrämmande än Lissabon-fördraget, The
Transatlantic Policy Network, som tycks vara en superelitistisk NGO (Non-Governmental Organization) som eftersträvar en passunion mellan EU och USA. Det vill säga ännu ett steg mot urholkandet av USA:s och alla europeiska staters nationella oberoende.

http://www.thenewamerican.com/node/7930/print

Har skrivit lite utförligare i ämnet på min sidoblogg, Backlash:

http://kritisktankare.blogspot.com/2008/05/planerad-sammanslagning-usa-eu.html

1 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

"The Groups were designed to promulgate the idea of the formation of a Federal World Government, based on the unification of the British Empire and the United States of America."
Wikipedia

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.