15 juni 2008

42 bränder i Rosengårdskvarteret i maj

Några dagar upp till tre bränder om dagen och nu med polis varje gång. Expressen skriver, "att varannan är anlagd." Vi skall alltså tro att 21 bränder har tänt på sig själv spontant. De skulle lika gärna kunna skriva: "Vi räknar med att du går på vad som helst eftersom du förmodas att vara idiot", och det är kanske inte helt fel tänkt av någon som vill köpa Expressen.

Skriver Snapphanen, vars träffande definition av Sverigedemokraterna är:
utmattade svenska folkhemssossar.

Fatta nu det kära sossar, rösta inte på terroristkramaren Mona Sahlin & Co. Som det står i en annan artikel i Expressen som Snaphanen refererar till,
Vad säger alla de socialdemokrater som ogillar flirten med totalitarism och hatläror?

Snaphanen Steen är nog lite orättvis mot Expressens läsare, de bär inte sitt hopp förgäves om att tidningen ska vända kappan efter vinden.

Efter alla dessa år av vanstyre borde socialdemokraterna förpassas till historiens soptipp. Deras nationalekonomiske husgud Keynes visade sig vara ihålig. Att sätta folk i arbete och betala deras och andras löner med de pengar de själva betalat i skatt håller inte i längden. Deras snack om solidaritet håller inte eftersom vårt lilla land inte har råd med att försörja 1 000 000 000 människor. De borde byta valslogan till från "alla ska med" till "alla ska ner i skiten".

1 Kommentarer:

Anonym sa...

ja nog har du rätt!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.