24 juni 2008

Allt man behöver veta om "fredens religion"


Biskopen i Linköping, Martin Lind, tycker att islam är en fredlig religion och åberopar stormuftin i Sarajevo Mustafa Ceric. Stormuftin har sagt till biskopen att "sharia-lagarna inte bör gälla i de västerländska stater där majoriteten är icke-muslimsk." Dagen

Ett typiskt fall av helig lögn, taqqya, som får användas av muslimer gentemot icke-muslimer. Därför att i en artikel i
European View gör Ceric ingen hemlighet av det faktum att muslimer måste lyda sharia.

Stormufti Ceric har en plan som går ut på att utnyttja Europaunionen för att införa sharialagar i Europa. Enligt honom är EU:s projekt att lösa upp de nationella identiteterna mycket bra för muslimerna. De ser islam som en ”universell” religion och nationerna som hinder på vägen till det nya kalifatet.

Själv ser sig Bosniens stormufti som den nye kalifen. Han vill införa en enda global myndighet för att reglera muslimers religiösa och civila liv världen över. Han hävdar att det bästa stället att börja bygga en sådan myndighet är själva Europa.

Som jag tidigare skrivit, börjar vi inte tröttna på europeiska totalitära ideologier? Vi har haft marxism och fascism och med hjälp av EU-ismen ska vi nu få islam.

Om nu inte biskopen tycker att Ceric är så farlig, borde han studera vad Sheikh Yousef Al-Qaradhawi, den inflytelserike ledaren av Det Europeiska Fatwarådet i Dublin har att säga. Det är ord och inga visor: Islam har inga förbud mot att icke-muslimer i västerländska stater angrips, rånas, våldtas, överfalls eller dödas. Tvärtom är det sanktionerat i Koranen. Mer om det i mitt föregående inlägg.

Hur kunnig eller okunnig man än är om islam, så är det som hände den elfte september 2001 ett historiskt faktum. Om man inte har lust fördjupa sig i denna otrevliga lära och bli islamolog är det allt man behöver veta om islam. Utan att för den skull beskyllas för att vara islamofob.Uppdatering: No Quarter
har också skrivit om biskopen och muftin.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.