14 juni 2008

Amnesty kapat av extremisterFrån Amnesty Internationals huvudkontor i London upplyser man att man inte längre har resurser till att arbeta med religiösa förföljelser. 200 miljoner kristna är förföljda för sin tro i dag. Förföljelserna äger huvudsakligen rum i länder med muslimsk majoritetsbefolkning.

Amnesty är ängsliga för att få en politisk image där man tar parti för kristna. Däremot är det politiskt korrekt att ta parti för muslimer. I Danmark har Amnesty en protestkampanj mot utvisningen av 4 kriminella irakier, som är dömda för grov kriminalitet som mord och våldtäkt.

Den danska integrationsministern Birthe Rønn Hornbech säger:

- Jag är djupt förargad över Amnesty International, och de borde sluta kalla sig Amnesty International. Jag är mycket upprörd över att de använder sina resurser till att hålla handen över mördare, pedofiler och våldtäktsförbrytare i stället för att resa till några diktaturstater och lära dem lite om demokrati.

Tack för tipset till Document.no:
Amnesty splittet om religionsforfølgelser

Jag skrev extremister i överskriften. Det är inte bara Amnesty som är drabbat, tidningar och TV och politiker och EU, och jag vet inte vad, dansar med i denna "politiskt korrekta" självmordsdans. Det radikala vänsterperspektivet har impregnerat Väst och gjort oss försvarslösa. Ett av de svenska regeringspartierna, kristdemokraterna, överger nu sina invandrade kristna väljare för att helt stilenligt fjäska för muslimerna. Ungefär som kyrkorna som numera gör allt för att vända den andra kinden till. Jag tror de har missuppfattat det kristna budskapet. Någon stake borde de ha.

Uppdatering: Amnestys frontfigur anser att talibanernas
behandling av kvinnor är ett föredöme.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Sekularismen er kristen, skriver Sören Krarup:

"Hvis det nemlig ikke forkyndes, at du skal give kejseren, hvad kejserens er, og Gud, hvad Guds er, så tager kejseren det hele. Hvis det ikke forkyndes, at Gud som Jesu Kristi far er i himlen og vi mennesker på jorden er syndere, så vil mennesker blive besatte og gøre sig selv til guder. Hvis ikke kristendommen sætter samfundet som verdsligt, ikke religiøst anliggende, så vil samfundsanliggender blive til et religiøst anliggende og vi vil ende med at blive svinebundet af totalitære magthavere - kommunistiske, nazistiske eller islamiske.

Kort sagt, så vil sharia kunne træde i stedet for den danske grundlov. De grundlæggende danske retsprincipper kommer ikke af sig selv. De kan kun være dér, hvor lovgiverne bliver holdt fast på, at deres embede er verdsligt og kun verdsligt. Uden det ord eller den instans, der deler mellem helligt og verdsligt, er vi prisgivet de helliges tyranni".

Sekularismen er kristen

Anonym sa...

Amnesty er gået samme vej som FN.
Det er ikke for ingenting organisationen i dag kaldes for Forbrydernes Nationalforsamling.

falkeøje

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article532927.ab

Amnestys nya fronfigur hyllar dödsstraff, anser att talibanernas
behandling av kvinnor är ett föredöme och är motsåndare till
demokrati!

Skrämmande att se hur lågt amnesty har fallit

Knute sa...

Tack för länken, infogar den i inlägget!

Anonym sa...

Hur får Amnesty sina intäkter ? Går de i saudiimperialismens ledband för petrodollar ?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.