30 juni 2008

EU blir Shariaunion?

Det är inte ofta EUs planerade sydutvidgning nämns i svensk press. I en artikel (som handlade om klimatet, vad annars?) nämnde Svenska Dagbladet EU-toppmötet i Paris den 13-14 juli i år, då beslut ska fattas om att ett tiotal arabstater ska bli medlemmar i EU via något som kallas Medelhavsunionen.

Nu skriver emellertid också
Sydsvenskan om det: "EU bör göra halt vid Medelhavet och vid ryska gränsen."

Ända tills helt nyligen har kommissarierna i EU lyckats hålla Eurabiaprojektet hemligt. Rättare sagt, media håller tyst. Två veckor kvar till EU-toppmötet, och knappt ett ord om det någonstans.

Men irländarna röstade ju nej till författningstraktaten, då borde vi väl slippa Eurabia? I och med deras nej vägrar Polens president Lech Kaczynski att skriva under traktaten, som skulle ge politikerna makt att utvidga EU mot medborgarnas vilja. Även Tysklands president har satt sig på tvären. Bollen är i rullning. Förhoppningsvis fördröjs processen. Men vem vet vad som beslutas bakom stängda dörrar av de höga herrarna och damerna. EU liknar mer ett feodalt kejsarrike än en union mellan demokratiska stater.Denna karta ger intryck av att EU placerat Nordafrika och delar av Mellanöstern i Europa. Fast vid en närmare titt ser man en blå linje. Om man följer den ser man att EU gjort en kupp och räknar hela Turkiet till Europa, även den asiatiska delen!

Om länder som är starkt påverkade av islam släpps in Europaunionen, hotas vår frihet och demokrati. Varför? Därför att islam är en politisk lära som inte erkänner någon annan lag än den omänskliga sharialagen.

Uppdatering: Efter ett telefonsamtal från Frankrikes president Nicolas Sarkozy lovar Polens president Lech Kaczynski att ratificera Lissabonfördraget. Vad sa Sarkozy egentligen, var det utpressning av något slag?

Läs mer: Barcelona


1 Kommentarer:

Landet som gud glömde sa...

Det var glada nyheter. Då måste ju i vart fall den svenska eliten jubla.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.