20 juni 2008

Femtekolonnarna bland oss

Politisk korrekthet har blivit islamisternas vapen mot oss.

Politisk korrekthet uppfanns av femtekolonnarna.

Den 29 maj 1453 erövrade islam Konstantinopel från de kristna. Kyrkor förvandlades till moskéer och staden döptes om till Istanbul. Enligt Taki islams största seger någonsin.

Efter Konstantinopel erövrade Mehmed II Grekland.

En muslimsk präst, Yunis-Al-Astal, predikar att Rom står på tur. Yunis kanske är lite väl optimistisk, men vi i väst gör allt för att förverkliga hans dröm.

Det fanns femtekolonnare när Konstantinopel föll, liksom i den franska regeringen när de tyska trupperna välde in i Frankrike försommaren 1940.

Vår tids femtekolonnare bistår islamisterna i förverkligandet av deras dröm. Dessa är de politiker och myndighetspersoner som förbjuder oss yttrandefrihet och öppnar Europas gränser för erövringen.

http://www.spectator.co.uk/the-magazine/life-and-lives/783526/part_2/conquering-heroes.thtml

5 Kommentarer:

Knute sa...

“De autoritære værdier og den globale verdensorden”

Kan det libertære overleve alle udfordringer, eller må det libertære i mødet med det totalitære selektivt tage (autoritære) magtmidler i brug? Hvis man mener dette, er man så autoritær i almindelighed, eller bare realist? Hvis det libertære har en medfødt Achilleshæl i og med at det kan blive undergravet af totalitære kræfter indefra, er det så en pris man er forpligtet til at betale for at kunne kalde sig libertær - med andre ord, er det libertære en selvmordspagt?

http://snaphanen.dk/2008/06/21/

Jean Moulin sa...

Nej, vi behöver inte ta till icke-liberala medel i kampen mot det totalitära.

Sannerligen inga militärdomstolar eller avlyssningar av alla. USA har ju fått en egen FRA-lag nu.

Problemet är att det är vad femtekolonnarna vill.

Ett par sådana är Bush och Blair.

Båda invandringsentusiaster, som
bjudit in fienden och inte kan tänka sig att stänga dörren för denne, än mindre kasta ut honom, eftersom en sådan åtgärd enligt deras förvridna hjärnor vore
"främlingsfientlighet".

Anonym sa...

1453 var det, inte 1455. Och om man läser Gibbon ser man att Konstantinopels invånare försvarade sig tappert mot övermakten. Gibbon konstaterar att hade man uppvisat sådan handlingskraft och sådant mod tidigare hade katastrofen kunnat undvikas. Men så är det ju ofta - när det väl är för sent kommer man till insikt. Undrar hur det kommer att gå för Sverige?

Knute sa...

Despite an increasingly bad economy, illegal Muslim aliens continue to flood into Greece.

Yet the media call the Greek citizens the fascists and extremists, rather than the Muslim immigrants who are rioting and praying in the streets of Athens.

http://barenakedislam.wordpress.com/2010/12/05/anti-muslim-backlash-heats-up-in-greece/

Ann-Marie sa...

Knute; visst är det väl intressant?! Och vad tycks om denna:
http://tribune.com.pk/story/85888/a-new-mosque-in-athens/
Dom har inga pengar!! Vad är det som pågår egentligen?!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.